CHP esnafın ve vatandaşın yanında

GÜNDEM 05.05.2020 - 14:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP esnafın ve vatandaşın yanında

Esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek maske dağıtan CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “Halkımız geçim sıkıntısı çekiyor. Biz de vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olarak bu zor günleri birlikte atlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, ilçede bulunan esnafı ve vatandaşı ziyaret ederek onların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi. CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurnaz, Kepez ilçesinde bulunan esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek maske dağıtıyor. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek onların sıkıntılarını dinleyen Kurnaz, başkan olarak göreve geldiği günden beri yönetimi ile birlikte mutlu bir Kepez ilçesi için mücadelelerini sürdürdüklerini söyledi.   HALK GEÇİM SIKINTISI ÇEKİYOR   Kurnaz, “Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Covıd-19 virüsü vatandaşlarımızı ve esnafımızı olumsuz etkiledi. İşleri düşük olan esnafımızın bir kısmı Covıd-19 öirüsü nedeniyle iş yerini kapatırken, iş yeri açık olan esnafımızda para kazanamıyor. Binlerce vatandaşımızda işsiz kaldı evine ekmek götüremiyor. Halkımız geçim sıkıntısı çekiyor. Biz de vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olarak bu zor günleri birlikte atlatmak, onların yalnız olmadığını hissettirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. CHP Kepez İlçe Örgütü olarak vatandaşımıza elimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz. Vatandaşımız ve esnafımız Kepez'de yalnız değil onların yanında CHP Kepez İlçe örgütü olarak biz varız. Onların kaderine terk edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim. Sağlıklı, mutlu, huzur dolu geçim sıkıntısı çekmeyen bir Kepez İlçesi yaratmak için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.  
Esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek maske dağıtan CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “Halkımız geçim sıkıntısı çekiyor. Biz de vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olarak bu zor günleri birlikte atlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, ilçede bulunan esnafı ve vatandaşı ziyaret ederek onların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi. CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurnaz, Kepez ilçesinde bulunan esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek maske dağıtıyor. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek onların sıkıntılarını dinleyen Kurnaz, başkan olarak göreve geldiği günden beri yönetimi ile birlikte mutlu bir Kepez ilçesi için mücadelelerini sürdürdüklerini söyledi.

 

HALK GEÇİM SIKINTISI ÇEKİYOR

 

Kurnaz, “Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Covıd-19 virüsü vatandaşlarımızı ve esnafımızı olumsuz etkiledi. İşleri düşük olan esnafımızın bir kısmı Covıd-19 öirüsü nedeniyle iş yerini kapatırken, iş yeri açık olan esnafımızda para kazanamıyor. Binlerce vatandaşımızda işsiz kaldı evine ekmek götüremiyor. Halkımız geçim sıkıntısı çekiyor. Biz de vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olarak bu zor günleri birlikte atlatmak, onların yalnız olmadığını hissettirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. CHP Kepez İlçe Örgütü olarak vatandaşımıza elimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz. Vatandaşımız ve esnafımız Kepez'de yalnız değil onların yanında CHP Kepez İlçe örgütü olarak biz varız. Onların kaderine terk edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim. Sağlıklı, mutlu, huzur dolu geçim sıkıntısı çekmeyen bir Kepez İlçesi yaratmak için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.