CHP rozeti takılan Bilici’nin gitmediği parti kalmadı

SİYASET 08.10.2019 - 16:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP rozeti takılan Bilici’nin gitmediği parti kalmadı

CHP’ye transfer olan Mustafa Bilici siyasete ANAP’ta başladı. ANAP ilçe başkanlığı ve meclis üyeliği yaptı. Ardından AKP’nin Kemer kurucu ilçe başkanı oldu. MHP’den il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi yapıldı. DSP’den yeniden seçildi. Bugün de CHP’ye geçti

haberimizvar.net DSP’den seçilen ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’yla anlaşmazlığa düştüğü için belediye başkan yardımcılığı görevinden ayrılan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bilici CHP’ye transfer oldu. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumu öncesinde yapılan CHP grup toplantısında İl Başkanı Ahmet Kumbul tarafından rozeti takılan Mustafa Bilici’nin siyaset yapmadığı parti neredeyse yok gibi. AKP’NİN KURUCU İLÇE BAŞKANI Siyasete ANAP’ta başlayan Bilici, bu partinin Kemer ilçe başkanlığını yaptı. ANAP’tan bir dönem belediye meclisi, bir dönem de il genel meclisi üyesi olarak seçilen Mustafa Bilici, 2002’de AKP’nin kurucu ilçe başkanı oldu. Fakat AKP macerası fazla uzun sürmedi. AKP’nin Atatürk düşmanlığı yaptığını söyleyen Bilici, 2-3 ay sonra partiden istifa etti. Bir süre boşta kaldıktan sonra 2004’te MHP’ye geçti ve il genel meclisi üyesi seçildi. 2009’da da MHP’den belediye başkanı seçilen Mustafa Gül’ün listesinde yer alarak meclis üyesi koltuğuna oturdu. MUSTAFA GÜL’ÜN MECLİS ÜYESİ Mustafa Gül’ün MHP’den ayrılıp CHP’ye geçmesi üzerine boşta kalan Bilici, CHP kendisini aday göstermediği için DSP’nin kapısını çalan Necati Topaloğlu’nun ekibinde yer aldı. DSP’nin Kemer’i kazanması üzerine Bilici de hem Kemer, hem de Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldu. Topaloğlu tarafından belediye başkan yardımcılığına da atanan Bilici, başkanla ters düşünce istifa etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in daveti üzerine CHP’ye geçen Bilici, “Kendisini 30 yıldır tanırım. ANAP’ta birlikte siyaset yaptık. Israr edince dayanamadım” dedi.
CHP’ye transfer olan Mustafa Bilici siyasete ANAP’ta başladı. ANAP ilçe başkanlığı ve meclis üyeliği yaptı. Ardından AKP’nin Kemer kurucu ilçe başkanı oldu. MHP’den il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi yapıldı. DSP’den yeniden seçildi. Bugün de CHP’ye geçti

haberimizvar.net DSP’den seçilen ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’yla anlaşmazlığa düştüğü için belediye başkan yardımcılığı görevinden ayrılan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bilici CHP’ye transfer oldu. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumu öncesinde yapılan CHP grup toplantısında İl Başkanı Ahmet Kumbul tarafından rozeti takılan Mustafa Bilici’nin siyaset yapmadığı parti neredeyse yok gibi.

AKP’NİN KURUCU İLÇE BAŞKANI

Siyasete ANAP’ta başlayan Bilici, bu partinin Kemer ilçe başkanlığını yaptı. ANAP’tan bir dönem belediye meclisi, bir dönem de il genel meclisi üyesi olarak seçilen Mustafa Bilici, 2002’de AKP’nin kurucu ilçe başkanı oldu. Fakat AKP macerası fazla uzun sürmedi. AKP’nin Atatürk düşmanlığı yaptığını söyleyen Bilici, 2-3 ay sonra partiden istifa etti. Bir süre boşta kaldıktan sonra 2004’te MHP’ye geçti ve il genel meclisi üyesi seçildi. 2009’da da MHP’den belediye başkanı seçilen Mustafa Gül’ün listesinde yer alarak meclis üyesi koltuğuna oturdu.

MUSTAFA GÜL’ÜN MECLİS ÜYESİ

Mustafa Gül’ün MHP’den ayrılıp CHP’ye geçmesi üzerine boşta kalan Bilici, CHP kendisini aday göstermediği için DSP’nin kapısını çalan Necati Topaloğlu’nun ekibinde yer aldı. DSP’nin Kemer’i kazanması üzerine Bilici de hem Kemer, hem de Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldu. Topaloğlu tarafından belediye başkan yardımcılığına da atanan Bilici, başkanla ters düşünce istifa etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in daveti üzerine CHP’ye geçen Bilici, “Kendisini 30 yıldır tanırım. ANAP’ta birlikte siyaset yaptık. Israr edince dayanamadım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.