CHP Serik'te başkanlık için 3 aday

SİYASET 25.12.2021 - 14:56, Güncelleme: 25.12.2021 - 14:56
 

CHP Serik'te başkanlık için 3 aday

Antalya'nın Serik ilçesinde 9 Ocak'ta yapılacak CHP Olağanüstü İlçe Kongresi'nde Şeref Çimen, Yusuf Dinç ve Ceyhun Ceyhan başkanlık için yarışacak.

haberimizvar.net- CHP Serik ilçe Başkanı Mustafa Kurt'un istifasının ardından CHP Genel Merkezi tarafından kararla İlçe Başkanlığına Özay Ceyhan atandı. Ceyhan, CHP Parti tüzüğü gereği 1 ay içerisinde partisinin ilçe teşkilatını 9 Ocak'ta olağanüstü kongreye götürecek. başkanlık görevine talip olan 3 aday Serik İlçe Teşkilat binasında basın açıklaması yaptı.  Şeref Çimen, Yusuf Dinç ve Ceyhun Ceyhan kongrede başkanlık için için yarışacak.  
Antalya'nın Serik ilçesinde 9 Ocak'ta yapılacak CHP Olağanüstü İlçe Kongresi'nde Şeref Çimen, Yusuf Dinç ve Ceyhun Ceyhan başkanlık için yarışacak.

haberimizvar.net- CHP Serik ilçe Başkanı Mustafa Kurt'un istifasının ardından CHP Genel Merkezi tarafından kararla İlçe Başkanlığına Özay Ceyhan atandı. Ceyhan, CHP Parti tüzüğü gereği 1 ay içerisinde partisinin ilçe teşkilatını 9 Ocak'ta olağanüstü kongreye götürecek. başkanlık görevine talip olan 3 aday Serik İlçe Teşkilat binasında basın açıklaması yaptı.

 Şeref Çimen, Yusuf Dinç ve Ceyhun Ceyhan kongrede başkanlık için için yarışacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.