CHP yöneticisi Galatasaray’ı karıştırdı

GÜNDEM 19.09.2019 - 17:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP yöneticisi Galatasaray’ı karıştırdı

Fatih Terim için açılan ‘#sicilibozuk’ hashtagine “Sadece sicili değil, kanı da bozuk” yorumu yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz Galatasaraylıları kızdırdı. CHP’ye tepki gösteren taraftar Yılmaz’ın istifasını istedi

haberimizvar.net Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç’un Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için “sicili bozuk” demesi CHP’nin de içine karıştırıldığı bir tartışmaya dönüştü. Ali Koç’un sözlerinden sonra Twitter’da açılan “#sicilibozuk” hashtaginin altına “Keşke sadece #sicilibozuk olsa, aynı zamanda kanı da bozuk” diye yorum yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Sorumlusu Gökhan Yılmaz’a tepki yağdı. Tepkiler Gökhan Yılmaz’la sınırlı kalmayıp CHP’ye de yöneldi. KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ MESAJLARI CHP delegesi ve Galatasaray kulüp üyesi Altuğ Özaslan, “Gökhan Yılmaz’ın bugün Fatih Terim ve önceki zamanlarda Galatasaray ile yazdıklarını üzülerek okudum. Kendisini partimde gerekli yerlere bildirdim. Bir CHP’li olarak hayatımın diğer yarısı Galatasaray camiasından, partim adına özür dilerim” diye tepki gösterdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere birçok parti yöneticisini etiketleyen Galatasaray taraftarları Gökhan Yılmaz’ın görevden alınmasını isteyen mesajlarla CHP’yi bombardımana tuttu. TEPKİLER ÜZERİNE HESABI KAPATTI Tepkilerin artması üzerine yeni bir mesaj paylaşan Gökhan Yılmaz, “Değerli arkadaşlar, tam olarak ne olduğunu araştırmadığım bir hashtag ile ilgili attığım bireysel bir tweet sonrası GS Teknik Direktörünü hedef olan bir şeymiş gibi algılanmış. Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’ın uyarısıyla kaldırdım. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayınız” diyerek özür diledi. TARAFTAR İSTİFA ETMESİNİ İSTİYOR Yaşanan kriz ve tepkiler nedeniyle Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin Gökhan Yılmaz’a hesabını kapattırdığını duyuran Galatasaraylı CHP delegesi Altuğ Özaslan, “Bugün gelen bilgiye göre sert bir şekilde uyarıldı ve parti yönetiminde tamamen pasife çekildi. Benim için yeterli değil, bu vizyon CHP’ye yakışmıyor, bu sebeple istifa etmesi gerektiğini bildirdim” ifadelerini kullandı.
Fatih Terim için açılan ‘#sicilibozuk’ hashtagine “Sadece sicili değil, kanı da bozuk” yorumu yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz Galatasaraylıları kızdırdı. CHP’ye tepki gösteren taraftar Yılmaz’ın istifasını istedi

haberimizvar.net Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç’un Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için “sicili bozuk” demesi CHP’nin de içine karıştırıldığı bir tartışmaya dönüştü. Ali Koç’un sözlerinden sonra Twitter’da açılan “#sicilibozuk” hashtaginin altına “Keşke sadece #sicilibozuk olsa, aynı zamanda kanı da bozuk” diye yorum yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Sorumlusu Gökhan Yılmaz’a tepki yağdı. Tepkiler Gökhan Yılmaz’la sınırlı kalmayıp CHP’ye de yöneldi.

KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ MESAJLARI

CHP delegesi ve Galatasaray kulüp üyesi Altuğ Özaslan, “Gökhan Yılmaz’ın bugün Fatih Terim ve önceki zamanlarda Galatasaray ile yazdıklarını üzülerek okudum. Kendisini partimde gerekli yerlere bildirdim. Bir CHP’li olarak hayatımın diğer yarısı Galatasaray camiasından, partim adına özür dilerim” diye tepki gösterdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere birçok parti yöneticisini etiketleyen Galatasaray taraftarları Gökhan Yılmaz’ın görevden alınmasını isteyen mesajlarla CHP’yi bombardımana tuttu.

TEPKİLER ÜZERİNE HESABI KAPATTI

Tepkilerin artması üzerine yeni bir mesaj paylaşan Gökhan Yılmaz, “Değerli arkadaşlar, tam olarak ne olduğunu araştırmadığım bir hashtag ile ilgili attığım bireysel bir tweet sonrası GS Teknik Direktörünü hedef olan bir şeymiş gibi algılanmış. Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’ın uyarısıyla kaldırdım. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayınız” diyerek özür diledi.

TARAFTAR İSTİFA ETMESİNİ İSTİYOR

Yaşanan kriz ve tepkiler nedeniyle Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin Gökhan Yılmaz’a hesabını kapattırdığını duyuran Galatasaraylı CHP delegesi Altuğ Özaslan, “Bugün gelen bilgiye göre sert bir şekilde uyarıldı ve parti yönetiminde tamamen pasife çekildi. Benim için yeterli değil, bu vizyon CHP’ye yakışmıyor, bu sebeple istifa etmesi gerektiğini bildirdim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.