CHP'den istifa etti

SİYASET 19.03.2024 - 12:27, Güncelleme: 19.03.2024 - 14:47
 

CHP'den istifa etti

CHP Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kızılateş, Gazipaşa kıyıları ve plajlarını yapılaşmaya açan imar planına partinin üst yönetiminin sahip çıkmasına tepki göstererek partisinden istifa etti.

haberimizvar.net- CHP Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kızılateş, Gazipaşa kıyıları ile plajlarının yapılaşmaya açılmasını sağlayan ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın onay verdiği imar planı değişikliğine partinin üst yönetiminin sessiz kalmasına tepki göstererek partisinden istifa etti. Doktor Ali Kızılateş, CHP'den istifasını duyurduğu sosyal medya paylaşımında, "Gazipaşa sahilleri sarı öküzdür. Güle oynaya doğal güzelliklerimizi ve kıyılarımızı ranta peşkeş çekenler, yarın yine rant uğruna köylerimizin, ormanlarımızın, yaylalarımızın da elden kolayca çıkarılmasına hazırlıklı olmalılar. O nedenle hangi siyasi parti ve görüşten olurlarsa olsunlar Gazipaşa'nın duyarlı insanlarını sarı öküzü vermemeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan Ali Kızılateş'ten sonra Gazipaşa Belediye ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Esin Bilgiç'in de partisinin istifa bildiriliyor.
CHP Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kızılateş, Gazipaşa kıyıları ve plajlarını yapılaşmaya açan imar planına partinin üst yönetiminin sahip çıkmasına tepki göstererek partisinden istifa etti.

haberimizvar.net-  CHP Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kızılateş, Gazipaşa kıyıları ile plajlarının yapılaşmaya açılmasını sağlayan ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın onay verdiği imar planı değişikliğine partinin üst yönetiminin sessiz kalmasına tepki göstererek partisinden istifa etti.

Doktor Ali Kızılateş, CHP'den istifasını duyurduğu sosyal medya paylaşımında, "Gazipaşa sahilleri sarı öküzdür. Güle oynaya doğal güzelliklerimizi ve kıyılarımızı ranta peşkeş çekenler, yarın yine rant uğruna köylerimizin, ormanlarımızın, yaylalarımızın da elden kolayca çıkarılmasına hazırlıklı olmalılar. O nedenle hangi siyasi parti ve görüşten olurlarsa olsunlar Gazipaşa'nın duyarlı insanlarını sarı öküzü vermemeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ali Kızılateş'ten sonra Gazipaşa Belediye ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Esin Bilgiç'in de partisinin istifa bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.