CHP’li Nuhut; Türk spor’u hak ettiği yere gelmelidir

GÜNDEM 11.05.2020 - 20:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP’li Nuhut; Türk spor’u hak ettiği yere gelmelidir

CHP İYİ parti Spor Federasyonları seçim komisyonu toplantısını Video konferans yolu ile yapıldı,

haberimizvar.net-2020 yılı sonbaharında yapılacak olan spor federasyonları seçimi için CHP ve İYİ Parti iş birliği yapma kararı sonrasında çalişmalara hız veren iki parti yöneticileri korona virüsü nedeni ile çalişmalarına video konferans yöntemiyle devam etti  Halter Federasyonu eski başkanı, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve CHP spor Federasyonları seçimi komisyon başkanı Kenan Nuhut ve İYİ Parti Gik Üyesi Vedat Bayram ile beraberlerindeki heyetler yapılan toplantıda korona virüsü nedeni ile ilgili spor’daki gelişmeleri ve spor federasyonu seçim süreçini değerlendirdiler.
CHP İYİ parti Spor Federasyonları seçim komisyonu toplantısını Video konferans yolu ile yapıldı,

haberimizvar.net-2020 yılı sonbaharında yapılacak olan spor federasyonları seçimi için CHP ve İYİ Parti iş birliği yapma kararı sonrasında çalişmalara hız veren iki parti yöneticileri korona virüsü nedeni ile çalişmalarına video konferans yöntemiyle devam etti 

Halter Federasyonu eski başkanı, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve CHP spor Federasyonları seçimi komisyon başkanı Kenan Nuhut ve İYİ Parti Gik Üyesi Vedat Bayram ile beraberlerindeki heyetler yapılan toplantıda korona virüsü nedeni ile ilgili spor’daki gelişmeleri ve spor federasyonu seçim süreçini değerlendirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.