CHP’lilerden vefa örneği

GÜNDEM 20.07.2020 - 15:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP’lilerden vefa örneği

24 Mayıs’ta hayatını kaybeden ve pandemi nedeniyle cenazesine gidemedikleri arkadaşlarını mezarı başında toplanarak andılar

haberimizvar.net- Antalya CHP’de 1980 öncesi dönemde İl Gençlik kolları’nda görev yapan ve geçtiğimiz 24 Mayıs’ta hayatını kaybeden Ramazan Altekin, o dönem birlikte görev yaptığı arkadaşları tarafından Kumluca Belenköy’deki mezarı başında anıldı. Dönemin İl Gençlik kolları Başkanı Recep Durmasür ile yönetim kurulu üyeleri ve Altekin ailesinin katıldığı anma sırasında duygusal anlar yaşandı.   ECEVİT’İN ŞİİRİYLE ANILDI CHP’nin efsanevi lideri Bülent Ecevit’in ‘Uyum’ adlı şiirindeki, “Boşluğa bulut buluta yağmur,/ yağmura toprak ne güzel uymuş./ Gündüze güneş güneşe tarla/ tarlaya başak ne güzel uymuş./ Başağa buğday buğdaya insan/ insana emek ne güzel uymuş./ Emeğe eylem eyleme yürek,/ yüreğe sevgi ne güzel uymuş” dizeleriyle anılan Ramazan Altekin, 1980 öncesi CHP Antalya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nda görev yapmıştı. Altekin ayrıca DİSK'e bağlı TEKSTİL İŞ Sendikası’nda da yöneticiydi. 69 yaşında olan Ramazan Altekin 24 Mayıs 2020 tarihinde hayata veda etmişti. Koronavirüs salgını nedeniyle cenazesi sadece birinci derece yakınlarının katılımıyla Kumluca'nın Belen Köyü’nde toprağa verilmişti. SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI Bir vefa örneği olan anma programını organize eden CHP’li Recep Durmasür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Birlikte yöneticilik yaptığımız yöneticilik yaptığımız arkadaşlarımızla anma kararı aldık.18 Temmuz Cumartesi günü mezarı başında ailesi ve akrabalarının katılımıyla anmayı gerçekleştirdik. Anma programımıza Antalya'dan hayatta olan arkadaşları olarak dönemin CHP Antalya İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, Saffet Çağlar, H.Yavuz Kadıoğlu, Akın Tuzcuoğlu, Muhammet Güzel, Mehmet Kılıç, Süruri Bal, Halil Coşar, Ali Urgan, Kaş eski İlçe Başkanı Ali Tezcan, CHP İl eski Başkanlarından ve eski  milletvekili Tuncay  Ercenk katıldı” ifadelerini kullandı.    
24 Mayıs’ta hayatını kaybeden ve pandemi nedeniyle cenazesine gidemedikleri arkadaşlarını mezarı başında toplanarak andılar

haberimizvar.net- Antalya CHP’de 1980 öncesi dönemde İl Gençlik kolları’nda görev yapan ve geçtiğimiz 24 Mayıs’ta hayatını kaybeden Ramazan Altekin, o dönem birlikte görev yaptığı arkadaşları tarafından Kumluca Belenköy’deki mezarı başında anıldı. Dönemin İl Gençlik kolları Başkanı Recep Durmasür ile yönetim kurulu üyeleri ve Altekin ailesinin katıldığı anma sırasında duygusal anlar yaşandı.

 

ECEVİT’İN ŞİİRİYLE ANILDI

CHP’nin efsanevi lideri Bülent Ecevit’in ‘Uyum’ adlı şiirindeki, “Boşluğa bulut buluta yağmur,/ yağmura toprak ne güzel uymuş./ Gündüze güneş güneşe tarla/ tarlaya başak ne güzel uymuş./ Başağa buğday buğdaya insan/ insana emek ne güzel uymuş./ Emeğe eylem eyleme yürek,/ yüreğe sevgi ne güzel uymuş” dizeleriyle anılan Ramazan Altekin, 1980 öncesi CHP Antalya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nda görev yapmıştı. Altekin ayrıca DİSK'e bağlı TEKSTİL İŞ Sendikası’nda da yöneticiydi. 69 yaşında olan Ramazan Altekin 24 Mayıs 2020 tarihinde hayata veda etmişti. Koronavirüs salgını nedeniyle cenazesi sadece birinci derece yakınlarının katılımıyla Kumluca'nın Belen Köyü’nde toprağa verilmişti.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Bir vefa örneği olan anma programını organize eden CHP’li Recep Durmasür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Birlikte yöneticilik yaptığımız yöneticilik yaptığımız arkadaşlarımızla anma kararı aldık.18 Temmuz Cumartesi günü mezarı başında ailesi ve akrabalarının katılımıyla anmayı gerçekleştirdik. Anma programımıza Antalya'dan hayatta olan arkadaşları olarak dönemin CHP Antalya İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, Saffet Çağlar, H.Yavuz Kadıoğlu, Akın Tuzcuoğlu, Muhammet Güzel, Mehmet Kılıç, Süruri Bal, Halil Coşar, Ali Urgan, Kaş eski İlçe Başkanı Ali Tezcan, CHP İl eski Başkanlarından ve eski  milletvekili Tuncay  Ercenk katıldı” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.