Çiftçi grevi ertelendi

YEREL 06.01.2024 - 19:06, Güncelleme: 06.01.2024 - 19:06
 

Çiftçi grevi ertelendi

Antalya Toptancı Hali'nde yarın (pazar) yapılması planlanan çiftçi grevi ileri bir tarihe ertelendi.

haberimizvar.net- Aksu Üreticiler Birliği, üreticilerin sorunlarına dikkati çekmek amacıyla pazar akşamı(yarın) akşam yapılması planlanan  dikkat çekmek amacıyla çiftçi grevinin ertelendiğini açıkladı. Aksu Üretici Birliği'nden yapılan açıklama şöyle: Daha önce, üreticilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla, üreticilerimizin ürünlerini pazartesi, salı günleri hasat yapmayacağını duyurmuştuk.  Açıklamamızın ardından yetkililerimiz konuya ilgi göstermiştir.  Toptancı Hallerinde üreticiyi ve çiftçimizi mağdur eden tüm konular pazartesi öğleden sonra Antalya Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü'nde, Antalya Tarım İl Müdürlüğü, Ziraat Odaları, Ziraat Mühendisleri Odası ve Aksu Üretici Birliğimizin katılımıyla, çiftçilerin mağduriyetleri görüşülecektir. Görüşmede çiftçilerin Antalya Toptancı Hali'nde yaşadığı sıkıntılar, girdi maliyetleri ve üreticinin sorunları detaylı bir şekilde görüşülecek, paydaşların ve yetkililerin çözümler hakkında yapacağı faaliyetler görüşülecektir.  Bu gelişmenin ardından, pazar akşamı Antalya Toptancı Hali'nde yapılacak olan grev toplantısı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Üreticilerimiz acele etmeden, günü gelmiş mallarına toplayarak pazartesi- salı dahil istedikleri saat ve günde hasat ve toplamalarını yaparak satışlarını yapabilirler.  2015 yılından bu zamana üreticimizin bütün sorunlarını dile getirdiğimiz gibi bu saatten sonra da sorunlar çözülünceye kadar dile getirmeye devam edeceğiz.  Kamuoyuna saygıyla arz olunur. Aksu Üreticiler Birliği
Antalya Toptancı Hali'nde yarın (pazar) yapılması planlanan çiftçi grevi ileri bir tarihe ertelendi.

haberimizvar.net- Aksu Üreticiler Birliği, üreticilerin sorunlarına dikkati çekmek amacıyla pazar akşamı(yarın) akşam yapılması planlanan  dikkat çekmek amacıyla çiftçi grevinin ertelendiğini açıkladı. Aksu Üretici Birliği'nden yapılan açıklama şöyle:

Daha önce, üreticilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla, üreticilerimizin ürünlerini pazartesi, salı günleri hasat yapmayacağını duyurmuştuk. 
Açıklamamızın ardından yetkililerimiz konuya ilgi göstermiştir.  Toptancı Hallerinde üreticiyi ve çiftçimizi mağdur eden tüm konular pazartesi öğleden sonra Antalya Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü'nde, Antalya Tarım İl Müdürlüğü, Ziraat Odaları, Ziraat Mühendisleri Odası ve Aksu Üretici Birliğimizin katılımıyla, çiftçilerin mağduriyetleri görüşülecektir.
Görüşmede çiftçilerin Antalya Toptancı Hali'nde yaşadığı sıkıntılar, girdi maliyetleri ve üreticinin sorunları detaylı bir şekilde görüşülecek, paydaşların ve yetkililerin çözümler hakkında yapacağı faaliyetler görüşülecektir. 
Bu gelişmenin ardından, pazar akşamı Antalya Toptancı Hali'nde yapılacak olan grev toplantısı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Üreticilerimiz acele etmeden, günü gelmiş mallarına toplayarak pazartesi- salı dahil istedikleri saat ve günde hasat ve toplamalarını yaparak satışlarını yapabilirler.
 2015 yılından bu zamana üreticimizin bütün sorunlarını dile getirdiğimiz gibi bu saatten sonra da sorunlar çözülünceye kadar dile getirmeye devam edeceğiz.
 Kamuoyuna saygıyla arz olunur.
Aksu Üreticiler Birliği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.