‘Çocuk istismarına hayır’ demek yasak

GÜNDEM 19.11.2019 - 15:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Çocuk istismarına hayır’ demek yasak

Antalya’da Pazar günü yapılacak kadın yürüyüşünde “Çocuk istismarına hayır”, “Yaşamak istiyoruz”, “Nafakayı değil cinayeti engelleyin”, “Öldüren sevgi istemiyoruz” sloganlarının atılması ve pankartlarının taşınması yasaklandı.

haberimizvar.net- Antalya’da 24 Kasım Pazar günü yapılacak ‘kadına yönelik şiddetle mücadele’ yürüyüşünde “Çocuk istismarına hayır”, “Yaşamak istiyoruz”, “Nafakayı değil cinayeti engelleyin”, “Öldüren sevgi istemiyoruz” sloganlarının atılması ve pankartlarının taşınması yasaklandı. “Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” dolayısıyla Pazar günü saat 14.00’te Antalya Aydın Kanza Parkı’nda başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda bitecek yürüyüş için yapılan izin başvurusuna cevap veren Muratpaşa Kaymakamlığı Hukuk İşleri Şefi Abdullah Dağ, bu slogan ve pankartların Antalya’nın huzurunu bozacağını ileri sürdü.   ‘ANTALYA’NIN HUZURUNU BOZABİLİR’ Cevap yazısında, “Kadın cinayetleri politiktir”, “Yaşamak istiyoruz”, “Nafakayı değil cinayeti engelleyin”, “Erkeklerin sevgisi her gün 3 kadın öldürüyor”, “Çocuk istismarına hayır”, “Adalet, adalet, Şule için adalet”, “Erkek vuruyor devlet koruyor”, “Erkek adalet değil gerçek adalet”, “Öldüren sevgi istemiyoruz”, “Kadınlar savaş istemiyor” ve benzeri içeriğe sahip afiş, pankart, dövizlerin ve sloganların farklı görüşe mensup olanların tepkisine yol açabileceği, karşıt görüşlü grupların karşı karşıya gelmesine neden olabileceği ileri sürüldü.  Bunun da Antalya’da tesis edilen huzur ve güven iklimini bozabileceği ileri sürülen yazıda, söz konusu pankart, afiş ve dövizlerin açılması, slogan olarak atılması yasaklandı.  
Antalya’da Pazar günü yapılacak kadın yürüyüşünde “Çocuk istismarına hayır”, “Yaşamak istiyoruz”, “Nafakayı değil cinayeti engelleyin”, “Öldüren sevgi istemiyoruz” sloganlarının atılması ve pankartlarının taşınması yasaklandı.

haberimizvar.net- Antalya’da 24 Kasım Pazar günü yapılacak ‘kadına yönelik şiddetle mücadele’ yürüyüşünde “Çocuk istismarına hayır”, “Yaşamak istiyoruz”, “Nafakayı değil cinayeti engelleyin”, “Öldüren sevgi istemiyoruz” sloganlarının atılması ve pankartlarının taşınması yasaklandı. “Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” dolayısıyla Pazar günü saat 14.00’te Antalya Aydın Kanza Parkı’nda başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda bitecek yürüyüş için yapılan izin başvurusuna cevap veren Muratpaşa Kaymakamlığı Hukuk İşleri Şefi Abdullah Dağ, bu slogan ve pankartların Antalya’nın huzurunu bozacağını ileri sürdü.

 

‘ANTALYA’NIN HUZURUNU BOZABİLİR’

Cevap yazısında, “Kadın cinayetleri politiktir”, “Yaşamak istiyoruz”, “Nafakayı değil cinayeti engelleyin”, “Erkeklerin sevgisi her gün 3 kadın öldürüyor”, “Çocuk istismarına hayır”, “Adalet, adalet, Şule için adalet”, “Erkek vuruyor devlet koruyor”, “Erkek adalet değil gerçek adalet”, “Öldüren sevgi istemiyoruz”, “Kadınlar savaş istemiyor” ve benzeri içeriğe sahip afiş, pankart, dövizlerin ve sloganların farklı görüşe mensup olanların tepkisine yol açabileceği, karşıt görüşlü grupların karşı karşıya gelmesine neden olabileceği ileri sürüldü.  Bunun da Antalya’da tesis edilen huzur ve güven iklimini bozabileceği ileri sürülen yazıda, söz konusu pankart, afiş ve dövizlerin açılması, slogan olarak atılması yasaklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.