Çökertme cayır cayır

GÜNDEM 02.08.2021 - 03:58, Güncelleme: 02.08.2021 - 03:58
 

Çökertme cayır cayır

Çökertme’nin cayır cayır yandığını söyleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Çok değişik spekülasyonlar, söylentiler ortaya atlıyor, itibar etmeyin. Şu kadar kişi yakalanmış, şöyle böyle olmuş, bunlar rivayet” dedi.

HABERİMİZVAR – Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Çökertme cayır cayır yanıyor. Spekülasyonlara itibar etmeyin. Şu kadar kişi yakalanmış, şöyle böyle olmuş, bunlar rivayettir” dedi. İlçelerindeki orman yangının Çökertme’ye sıçramasının ardından bir açıklama yapan Başkan Tokat, mahallenin ‘cayır cayır’ yandığını belirtirken Kemerköy Termik Santrali’nin güvende olduğunu belirtti.   TERMİK SANTRALDE TEHLİKE YOK   Sosyal medya platformu Twitter’dan video paylaşan Tokat şu açıklamayı yaptı: “Şu anda yanmakta olan Çökertme mahallesinin önündeyiz. Gerçekten Çökertme cayır cayır yanıyor. Çok şiddetli bir rüzgar var. Allah’tan denize doğru esiyor bu rüzgar. Yollarda bir sorun yok, açık. Termik santral için bir tehlike yok. Özellikle çok değişik spekülasyonlar, söylentiler ortaya atlıyor, itibar etmeyin. Bizden açıklama yapılmadan bu konuda halkımızın yanlış bilgilendirilmesi doğru olmaz. Şu kadar kişi yakalanmış, şöyle böyle olmuş, bunlar rivayettir. Doğru bilgileri resmi makamlar açıklayacaktır”. (Haber Merkezi)  
Çökertme’nin cayır cayır yandığını söyleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Çok değişik spekülasyonlar, söylentiler ortaya atlıyor, itibar etmeyin. Şu kadar kişi yakalanmış, şöyle böyle olmuş, bunlar rivayet” dedi.

HABERİMİZVAR – Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “ Çökertme cayır cayır yanıyor. Spekülasyonlara itibar etmeyin. Şu kadar kişi yakalanmış, şöyle böyle olmuş, bunlar rivayettir” dedi. İlçelerindeki orman yangının Çökertme’ye sıçramasının ardından bir açıklama yapan Başkan Tokat, mahallenin ‘cayır cayır’ yandığını belirtirken Kemerköy Termik Santrali’nin güvende olduğunu belirtti.

 

TERMİK SANTRALDE TEHLİKE YOK

 

Sosyal medya platformu Twitter’dan video paylaşan Tokat şu açıklamayı yaptı: “Şu anda yanmakta olan Çökertme mahallesinin önündeyiz. Gerçekten Çökertme cayır cayır yanıyor. Çok şiddetli bir rüzgar var. Allah’tan denize doğru esiyor bu rüzgar. Yollarda bir sorun yok, açık. Termik santral için bir tehlike yok. Özellikle çok değişik spekülasyonlar, söylentiler ortaya atlıyor, itibar etmeyin. Bizden açıklama yapılmadan bu konuda halkımızın yanlış bilgilendirilmesi doğru olmaz. Şu kadar kişi yakalanmış, şöyle böyle olmuş, bunlar rivayettir. Doğru bilgileri resmi makamlar açıklayacaktır”. (Haber Merkezi)


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.