Cuma günü saat 14’te Antalya ile buluşacak

SİYASET 27.09.2023 - 20:45, Güncelleme: 27.09.2023 - 20:45
 

Cuma günü saat 14’te Antalya ile buluşacak

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Antalya İl Başkanı Cengiz ve 19 ilçe başkanıyla cuma günü bir araya gelecek.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Eylül Cuma günü saat 14.00’te Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve yeni seçilen 19 ilçe başkanını makamında kabul edecek. Görüşmede 8 Ekim’de gercekleşecek il kongresi değerlendirmesi yapılacağı, Kılıçdaroğlu’nun ise ortak adayda birleşilmesi gerektiği konusunda Antalya İl Örgütü’yle görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Antalya İl Başkanı Cengiz ve 19 ilçe başkanıyla cuma günü bir araya gelecek.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Eylül Cuma günü saat 14.00’te Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve yeni seçilen 19 ilçe başkanını makamında kabul edecek.

Görüşmede 8 Ekim’de gercekleşecek il kongresi değerlendirmesi yapılacağı, Kılıçdaroğlu’nun ise ortak adayda birleşilmesi gerektiği konusunda Antalya İl Örgütü’yle görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.