Cumhuriyet coşkusuna konser maratonu

KÜLTÜR 25.10.2023 - 14:42, Güncelleme: 25.10.2023 - 16:22
 

Cumhuriyet coşkusuna konser maratonu

Antalya'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı coşkusunu belediyelerin organize ettiği konserlerle vatandaşlar da doyasıya yaşayacak. Antalya kent merkezi ile ilçelerde düzenlenen ve aralarında Haluk Levent, Sertab Erener, Funda Arar'ın da bulunduğu ünlü sanatçılar sahne alacak.

haberimizvar.net- Antalya'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yılı coşkusuna belediyelerin organize ettikleri ünlü sanatçıların vereceği konserlerle ayrı bir renk katacak. İşte o konserler; - 27 Ekim Cuma saat 21.00'da Noel Baba Meydanı'nda Edip Akbayram konseri ile maraton başlayacak.  - Ardından; Cumhuriyet Bayramı konser maratonunda 28 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'da Muratpaşa Belediyesi Atatürk Kent Meydanı'nda Sertab Erener konseri, - Aynı tarihte Finike Kent Meydanı'nda Tuğçe Kandermir, aynı yerde 29 Ekim saat 21.30'da ise Zeynep Bastık sahne alacak. - Aynı gün saat 21.00'da Demre Belediyesi'nin organize ettiği İrem Derici konseri saat 21.00'da Noel Baba Meydanı'nda gerçekleştirilecek. - 29 Ekim Pazar günü Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği Sefo konseri saat 20.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda, - Funda Arar konseri Alanya Belediyesi'nin organizasyonu ile saat 21.00'da Belediye Sarayı arkasındaki alanda - Demre'de bayram kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan Zakkum konseri ile saat 21.00'da Noel Baba Meydanı'nda olacak. - Döşemealtı Belediyesi'nin organize edeceği Aleyna Tilki konseri 29 Ekim Pazar günü saat 20.00'da Döşemealtı Belediyesi Kent Meydanı'nda olacak.  - İbradı Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'da Tuğba Bilgili, - Kaş Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'da Burcu Güneş, - Kumluca Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'da Gülben Ergen, - Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'nde Gökhan Türkmen sahne alacak. -Ünlü sanatçı Haluk Levent ise  29 Ekim Pazar günü saat 20.30'da Kemer Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde vereceği konserle katılacak.
Antalya'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı coşkusunu belediyelerin organize ettiği konserlerle vatandaşlar da doyasıya yaşayacak. Antalya kent merkezi ile ilçelerde düzenlenen ve aralarında Haluk Levent, Sertab Erener, Funda Arar'ın da bulunduğu ünlü sanatçılar sahne alacak.

haberimizvar.net- Antalya'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yılı coşkusuna belediyelerin organize ettikleri ünlü sanatçıların vereceği konserlerle ayrı bir renk katacak. İşte o konserler;

- 27 Ekim Cuma saat 21.00'da Noel Baba Meydanı'nda Edip Ak bayram konseri ile maraton başlayacak. 

- Ardından; Cumhuriyet Bayramı konser maratonunda 28 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'da Muratpaşa Belediyesi Atatürk Kent Meydanı'nda Sertab Erener konseri,

- Aynı tarihte Finike Kent Meydanı'nda Tuğçe Kandermir, aynı yerde 29 Ekim saat 21.30'da ise Zeynep Bastık sahne alacak.

- Aynı gün saat 21.00'da Demre Belediyesi'nin organize ettiği İrem Derici konseri saat 21.00'da Noel Baba Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

- 29 Ekim Pazar günü Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği Sefo konseri saat 20.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda,

- Funda Arar konseri Alanya Belediyesi'nin organizasyonu ile saat 21.00'da Belediye Sarayı arkasındaki alanda

- Demre'de bayram kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan Zakkum konseri ile saat 21.00'da Noel Baba Meydanı'nda olacak.

- Döşemealtı Belediyesi'nin organize edeceği Aleyna Tilki konseri 29 Ekim Pazar günü saat 20.00'da Döşemealtı Belediyesi Kent Meydanı'nda olacak. 

- İbradı Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'da Tuğba Bilgili,

- Kaş Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'da Burcu Güneş,

- Kumluca Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'da Gülben Ergen,

- Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'nde Gökhan Türkmen sahne alacak.

-Ünlü sanatçı Haluk Levent ise  29 Ekim Pazar günü saat 20.30'da Kemer Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde vereceği konserle katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.