Davut Çetin’den gövde gösterisi gibi buluşma

YEREL 13.06.2023 - 19:16, Güncelleme: 13.06.2023 - 19:19
 

Davut Çetin’den gövde gösterisi gibi buluşma

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, seçim döneminde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen buluşmada konuşan Davut Çetin, birliktelik mesajı verdi.

haberimizvar.net- İş dünyası ve STK’lar gibi birçok alandan 300’ü aşkın kişinin katıldığı buluşmada Davut Çetin, bu toplantıların artık sık sık tekrarlanacağını belirtti. 300’Ü AŞKIN KATILIMCI BULUŞTU ATSO seçim döneminde başlayan ekip ruhunun büyüyerek devam ettiğine de dikkat çeken Çetin, “O zamandan bu yana ekibimiz kopmadan, güçlenerek ve birliktelik içerisinde büyümeye devam ediyor. Bireysel olarak zaten birbirimiz ile sürekli iletişim halindeyiz ancak bu şekilde bir araya gelerek de ne kadar kalabalık olduğumuzu hatırlamış oluyoruz” dedi. ANTALYA’YA KARŞI SORUMLULUKLARIMIZ VAR Birliktelik duygusunun çok güçlü olduğu bir ekip olduklarını vurgulayan Çetin, “Çok şey konuşuldu, çok şey söylendi. Artık hep birlikte ileriye bakacağız. Daha önceki konuşmalarımda da söylemiştim. Şimdiye kadar siyaset yapmayacağım demiştim. Artık yapacağım diyorum. Ancak bu siyasetin bir parti siyaseti olması gerekmiyor. Bu kentte yaşayan her birey gibi bizlerinde bu kente karşı sorumlulukları var. Bizler bu sorumluluk bilinci ile Antalya için en iyi ne olacaksa onun için çalışacağız” ifadelerini kullandı.    
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, seçim döneminde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen buluşmada konuşan Davut Çetin, birliktelik mesajı verdi.

haberimizvar.net- İş dünyası ve STK’lar gibi birçok alandan 300’ü aşkın kişinin katıldığı buluşmada Davut Çetin, bu toplantıların artık sık sık tekrarlanacağını belirtti.

300’Ü AŞKIN KATILIMCI BULUŞTU

ATSO seçim döneminde başlayan ekip ruhunun büyüyerek devam ettiğine de dikkat çeken Çetin, “O zamandan bu yana ekibimiz kopmadan, güçlenerek ve birliktelik içerisinde büyümeye devam ediyor. Bireysel olarak zaten birbirimiz ile sürekli iletişim halindeyiz ancak bu şekilde bir araya gelerek de ne kadar kalabalık olduğumuzu hatırlamış oluyoruz” dedi.

ANTALYA’YA KARŞI SORUMLULUKLARIMIZ VAR

Birliktelik duygusunun çok güçlü olduğu bir ekip olduklarını vurgulayan Çetin, “Çok şey konuşuldu, çok şey söylendi. Artık hep birlikte ileriye bakacağız. Daha önceki konuşmalarımda da söylemiştim. Şimdiye kadar siyaset yapmayacağım demiştim. Artık yapacağım diyorum. Ancak bu siyasetin bir parti siyaseti olması gerekmiyor. Bu kentte yaşayan her birey gibi bizlerinde bu kente karşı sorumlulukları var. Bizler bu sorumluluk bilinci ile Antalya için en iyi ne olacaksa onun için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.