Dayanışmaya omuz verdiler

YEREL 15.12.2019 - 16:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Dayanışmaya omuz verdiler

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şubesi’nin düzenlediği birlik ve dayanışma kahvaltısına çok sayıda Antalyalı katılarak destek oldu.

haerimizvar.net-Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şubesi tarafından Khan Otel’de Birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş ev sahipliğinde gerçekleşen dayanışma kahvaltısına Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin,  Birleşik Kamu Federasyonu Başkanı Mehmet Balık, Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vural Şahin, Yörük İl Hatunu Sibel Gezen, Ahmet Daloğlu, Fatin Iltar ve dernek üyeleri katıldı. Birlik ve beraberliğin vurgulandığı kahvaltıda örnek dayanışma örneği sergilendi.  Birlik ve dayanışma kahvaltısında konuşma yapan ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş erken seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak umutsuz olmadıklarını dile getirdi. Daş, “Mustafa Kemal Paşa döneminde Ankara müftüsü Rıfat Börekçi ve Antalya’nın ilk müftüsü Rasim Kaplan gibi Türkiye genelinde 53 müftünün attığı bir fetva var. Kuvayi Milliye doğrudur Mustafa Kemal Paşa doğrudur ve desteklenmelidir. Aslında bakıldığında o yıllarla bu yıllar arasında çok farklı bir durum yok. Egemenliği milletten alıp İngiliz emperyalizmine teslim eden Vahdettin ve Damat Ferit hükümetiyle günümüzde Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletinin egemenliğini Amerikan emperyalizmin hizmetine sunmuş büyük Ortadoğu projesi eş başkanlığını yürütenler arasında hiçbir fark yoktur. Emperyalizm ya da bugünkü batı diyebileceğimiz durum özgürce insan haklarına, demokrasiye dayalı yaşayıp yaşamadığına bakmaz. O ülkeyi sömürüp sömürmediğine bakar. Dolayısıyla bugün hala emperyalist çağdayız ve bu çağda mücadele her geçen gün zorlaşıyor. Elbette ki büyük Ortadoğu projesinin yürüyebilmesi için yetkilerin tek elde toplanması gerekiyordu ve 16 Nisan’da da bunu gerçekleştirdi. Bey Dağları yetkilerin tek elde toplanması için tehlikedir. Dağın arkasındaki tehlike ise Türkiye’nin etnik ve dinsel temelden parçalanmasıdır, aynı Irak ve Suriye de olduğu gibi” dedi. KARANLIK BULUTLAR DAĞILACAK Şuan ki Türkiye’nin gidişatından umutsuz fakat 24 Haziran seçiminden umutlu olduklarını, bu hususta çok çalıştıklarını belirten Daş, “Bizler umutsuz değiliz. Türk milletinde yeniden uyanış başlamıştır. ADD olarak kin ve nefretin olmadığını bilen bizler huzur istediğimizi tam bağımsız bir Türkiye’de yaşamak istediğimizi söylüyoruz. Elele vererek görevimizi yapıyoruz. 24 Haziran’da bu tehlikeli gidişe dur diyecek ve Türkiye’nin üzerindeki karanlık bulutları dağıtacağız” şeklinde konuştu.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şubesi’nin düzenlediği birlik ve dayanışma kahvaltısına çok sayıda Antalyalı katılarak destek oldu.

haerimizvar.net-Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şubesi tarafından Khan Otel’de Birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş ev sahipliğinde gerçekleşen dayanışma kahvaltısına Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin,  Birleşik Kamu Federasyonu Başkanı Mehmet Balık, Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vural Şahin, Yörük İl Hatunu Sibel Gezen, Ahmet Daloğlu, Fatin Iltar ve dernek üyeleri katıldı. Birlik ve beraberliğin vurgulandığı kahvaltıda örnek dayanışma örneği sergilendi. 

Birlik ve dayanışma kahvaltısında konuşma yapan ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş erken seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak umutsuz olmadıklarını dile getirdi. Daş, “Mustafa Kemal Paşa döneminde Ankara müftüsü Rıfat Börekçi ve Antalya’nın ilk müftüsü Rasim Kaplan gibi Türkiye genelinde 53 müftünün attığı bir fetva var. Kuvayi Milliye doğrudur Mustafa Kemal Paşa doğrudur ve desteklenmelidir. Aslında bakıldığında o yıllarla bu yıllar arasında çok farklı bir durum yok. Egemenliği milletten alıp İngiliz emperyalizmine teslim eden Vahdettin ve Damat Ferit hükümetiyle günümüzde Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletinin egemenliğini Amerikan emperyalizmin hizmetine sunmuş büyük Ortadoğu projesi eş başkanlığını yürütenler arasında hiçbir fark yoktur. Emperyalizm ya da bugünkü batı diyebileceğimiz durum özgürce insan haklarına, demokrasiye dayalı yaşayıp yaşamadığına bakmaz. O ülkeyi sömürüp sömürmediğine bakar. Dolayısıyla bugün hala emperyalist çağdayız ve bu çağda mücadele her geçen gün zorlaşıyor. Elbette ki büyük Ortadoğu projesinin yürüyebilmesi için yetkilerin tek elde toplanması gerekiyordu ve 16 Nisan’da da bunu gerçekleştirdi. Bey Dağları yetkilerin tek elde toplanması için tehlikedir. Dağın arkasındaki tehlike ise Türkiye’nin etnik ve dinsel temelden parçalanmasıdır, aynı Irak ve Suriye de olduğu gibi” dedi.

KARANLIK BULUTLAR DAĞILACAK

Şuan ki Türkiye’nin gidişatından umutsuz fakat 24 Haziran seçiminden umutlu olduklarını, bu hususta çok çalıştıklarını belirten Daş, “Bizler umutsuz değiliz. Türk milletinde yeniden uyanış başlamıştır. ADD olarak kin ve nefretin olmadığını bilen bizler huzur istediğimizi tam bağımsız bir Türkiye’de yaşamak istediğimizi söylüyoruz. Elele vererek görevimizi yapıyoruz. 24 Haziran’da bu tehlikeli gidişe dur diyecek ve Türkiye’nin üzerindeki karanlık bulutları dağıtacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.