Denizlerde koronavirüs sessizliği

YEREL 07.02.2021 - 12:12, Güncelleme: 07.02.2021 - 12:12
 

Denizlerde koronavirüs sessizliği

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Çayağzı Limanı ve Kekova bölgesinde şiddetli fırtınalı havaların dışında durmayan deniz trafiği, sokağa çıkma kısıtlaması ile yerini sessizliğe bıraktı. Yazı aratmayan bir günün yaşandığı bölgede akşam saatlerinde gün batımı hayran bıraktı.

haberimizvar.net- Demre'de hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Aziz Nikolaos Anıt Müzesi ve Myra Antik Kenti'nin de kapalı olması nedeniyle denizlerde tam bir sessizlik yaşandı. Bu nedenle özellikle Aziz Nikolaos Anıt Müzesi için gelen Rus turistlerde gelmedi. Yılın dört mevsiminde denizde hareketlilik yaşanan Demre'deki dünya cenneti Kekova'da tam bir sessizliğe büründü. Özellikle öğleden sonra Çayağzı Limanı ile Kekova arasındaki bölgede balığa çıkanlar, akşam saatlerinde gün batımı ve balık tutmak için denize açılanlar, Kekova'ya yat turuna çıkan turistler olmayınca Kekova'da tam bir hüzün hakim oldu. Kekova Adası'nın üstünden tam güneş batarken, ortaya ilginç görüntüler çıktı. Bu güzelliği, sessizliği ve gökyüzünde oluşan renk cümbüşünü ise sadece Kum Dağı mevkiinde oturanlar izledi.   
Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Çayağzı Limanı ve Kekova bölgesinde şiddetli fırtınalı havaların dışında durmayan deniz trafiği, sokağa çıkma kısıtlaması ile yerini sessizliğe bıraktı. Yazı aratmayan bir günün yaşandığı bölgede akşam saatlerinde gün batımı hayran bıraktı.

haberimizvar.net- Demre'de hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Aziz Nikolaos Anıt Müzesi ve Myra Antik Kenti'nin de kapalı olması nedeniyle denizlerde tam bir sessizlik yaşandı. Bu nedenle özellikle Aziz Nikolaos Anıt Müzesi için gelen Rus turistlerde gelmedi. Yılın dört mevsiminde denizde hareketlilik yaşanan Demre'deki dünya cenneti Kekova'da tam bir sessizliğe büründü. Özellikle öğleden sonra Çayağzı Limanı ile Kekova arasındaki bölgede balığa çıkanlar, akşam saatlerinde gün batımı ve balık tutmak için denize açılanlar, Kekova'ya yat turuna çıkan turistler olmayınca Kekova'da tam bir hüzün hakim oldu.


Kekova Adası'nın üstünden tam güneş batarken, ortaya ilginç görüntüler çıktı. Bu güzelliği, sessizliği ve gökyüzünde oluşan renk cümbüşünü ise sadece Kum Dağı mevkiinde oturanlar izledi. 
ANTALYA'NIN  <a href=DEMRE ILCESINE BAGLI CAYAGZI LIMANI VE KEKOVA BOLGESINDE SIDDETLI FIRTINALI HAVALARIN DISINDA DURMAYAN DENIZ TRAFIGI, SOKAGA CIKMA KISITLAMASI ILE YERINI SESSIZLIGE BIRAKTI. YAZI ARATMAYAN BIR GUNUN YASANDIGI BOLGEDE AKSAM SAATLERINDE GUN BATIMI HAYRAN BIRAKTI. (FOTO:DEMRE-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_02/2021_02_07/0e2d02d966eaa487cdccbfa3325fe58f.jpg" />
ANTALYA'NIN  <a href=DEMRE ILCESINE BAGLI CAYAGZI LIMANI VE KEKOVA BOLGESINDE SIDDETLI FIRTINALI HAVALARIN DISINDA DURMAYAN DENIZ TRAFIGI, SOKAGA CIKMA KISITLAMASI ILE YERINI SESSIZLIGE BIRAKTI. YAZI ARATMAYAN BIR GUNUN YASANDIGI BOLGEDE AKSAM SAATLERINDE GUN BATIMI HAYRAN BIRAKTI. (FOTO:DEMRE-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_02/2021_02_07/4b00c9ad47af78d3463fcf1c5a7114b5.jpg" />
ANTALYA'NIN  <a href=DEMRE ILCESINE BAGLI CAYAGZI LIMANI VE KEKOVA BOLGESINDE SIDDETLI FIRTINALI HAVALARIN DISINDA DURMAYAN DENIZ TRAFIGI, SOKAGA CIKMA KISITLAMASI ILE YERINI SESSIZLIGE BIRAKTI. YAZI ARATMAYAN BIR GUNUN YASANDIGI BOLGEDE AKSAM SAATLERINDE GUN BATIMI HAYRAN BIRAKTI. (FOTO:DEMRE-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_02/2021_02_07/1cfdda578e0bd20ce396ed8a57d45a01.jpg" />
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.