Dere’den esnaf lokantalı gönderme

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.11.2019 - 13:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Dere’den esnaf lokantalı gönderme

www.haberimizvar.net’in köşe yazarı Ebru Küçükaydın’ın ‘Balık baştan kokar beyler!’, ‘Balık baştan kokmuş haberimiz yokmuş!’ ve ‘7 Mehmet’ten gelen balık kokusu’ başlıklı köşe yazılarının ardından AESOB Başkanı Dere, bürokrat ve siyasetçileri yanına alarak esnaf lokantasından fotoğraf paylaşması dikkat çekti

haberimizvar.net Esnaf odalarında art arda yaşanan soruşturmalar nedeniyle dikkatleri Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (AESOB) çeken www.haberimizvar.net’in köşe yazarı Ebru Küçükaydın, Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu ile AESOB Başkanı Adlıhan Dere hakkında mahkemenin görevini kötüye kullanma cezalarını yayınladı. BALIK KOKUSU ANTALYA GÜNDEMİNDE Küçükaydın’ın‘Balık baştan kokar beyler!’, ‘Balık baştan kokmuş haberimiz yokmuş!’ ve ‘7 Mehmet’ten gelen balık kokusu’ başlıklı köşe yazılarında tüm gerçekler ortaya çıkmasıyla esnaf tepkisini www.haberimizvar.net aracılığıyla kamuoyuna duyurdu. Antalya kamuoyu ‘balık kokusunu’ konuşur oldu. GÖNDERME YAPTI Özellikle ‘7 Mehmet’ten gelen balık kokusu’ başlığını taşıyan köşe yazısında hiçbir esnaf ağırlanmadığı halde lüks restoranın faturalarının AESOB’un kasasından ödendiğiyle ilgili olarak, esnaf önemli iddialarda bulundu. Antalya gündemine düşen konu üzerine AESOB Başkanı Adlıhan Dere sosyal medya hesabından gönderme yaptı. ESNAF LOKANTASINDAN FOTOĞRAF Esnaf Lokantasından fotoğraf paylaşan Dere, fotoğrafın altına da şu notu düştü: “Vali Yardımcımız Yalçın Sezgin, Konyaaltı Kaymakamımız Kamil Köten, Muratpaşa Kaymakamımız Orhan Burhan, Döşemealtı Kaymakamımız Cengiz Cantürk, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanımız Av. Hakan Tütüncü ile esnaf lokantasında bir araya geldik. Her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanında oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum.” İLGİLİ LİNKLER: https://www.haberimizvar.net/yazar-7-mehmet-ten-gelen-balik-kokusu-147.html https://www.haberimizvar.net/yazar-balik-bastan-kokmus-haberimiz-yokmus-145.html https://www.haberimizvar.net/yazar-balik-bastan-kokar-beyler-140.html  
www.haberimizvar.net’in köşe yazarı Ebru Küçükaydın’ın ‘Balık baştan kokar beyler!’, ‘Balık baştan kokmuş haberimiz yokmuş!’ ve ‘7 Mehmet’ten gelen balık kokusu’ başlıklı köşe yazılarının ardından AESOB Başkanı Dere, bürokrat ve siyasetçileri yanına alarak esnaf lokantasından fotoğraf paylaşması dikkat çekti

haberimizvar.net Esnaf odalarında art arda yaşanan soruşturmalar nedeniyle dikkatleri Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (AESOB) çeken www.haberimizvar.net’in köşe yazarı Ebru Küçükaydın, Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu ile AESOB Başkanı Adlıhan Dere hakkında mahkemenin görevini kötüye kullanma cezalarını yayınladı.

BALIK KOKUSU ANTALYA GÜNDEMİNDE

Küçükaydın’ın‘Balık baştan kokar beyler!’, ‘Balık baştan kokmuş haberimiz yokmuş!’ ve ‘7 Mehmet’ten gelen balık kokusu’ başlıklı köşe yazılarında tüm gerçekler ortaya çıkmasıyla esnaf tepkisini www.haberimizvar.net aracılığıyla kamuoyuna duyurdu. Antalya kamuoyu ‘balık kokusunu’ konuşur oldu.

GÖNDERME YAPTI

Özellikle ‘7 Mehmet’ten gelen balık kokusu’ başlığını taşıyan köşe yazısında hiçbir esnaf ağırlanmadığı halde lüks restoranın faturalarının AESOB’un kasasından ödendiğiyle ilgili olarak, esnaf önemli iddialarda bulundu. Antalya gündemine düşen konu üzerine AESOB Başkanı Adlıhan Dere sosyal medya hesabından gönderme yaptı.

ESNAF LOKANTASINDAN FOTOĞRAF

Esnaf Lokantasından fotoğraf paylaşan Dere, fotoğrafın altına da şu notu düştü: “Vali Yardımcımız Yalçın Sezgin, Konyaaltı Kaymakamımız Kamil Köten, Muratpaşa Kaymakamımız Orhan Burhan, Döşemealtı Kaymakamımız Cengiz Cantürk, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanımız Av. Hakan Tütüncü ile esnaf lokantasında bir araya geldik. Her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanında oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum.”


İLGİLİ LİNKLER:
https://www.haberimizvar.net/yazar-7-mehmet-ten-gelen-balik-kokusu-147.html

https://www.haberimizvar.net/yazar-balik-bastan-kokmus-haberimiz-yokmus-145.html

https://www.haberimizvar.net/yazar-balik-bastan-kokar-beyler-140.html

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.