Deva Manavgat’a atama

GÜNDEM 03.09.2021 - 11:30, Güncelleme: 03.09.2021 - 11:30
 

Deva Manavgat’a atama

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Manavgat İlçe Başkanlığı’na atanan Havva Dursunoğlu’na yetki belgesi verildi

haberimizvar.net- Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Manavgat İlçe Başkanlığı’na atanan Havva Dursunoğlu’na yetki belgesi verildi. İl Binasında düzenlenen yetki verme töreninde konuşan Dursunoğlu, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti. Dursunoğlu, “Manavgat’ın DEVA’sı hazır. Bundan dolayı yapacağınız her çalışma partimizin daha da güçlenmesini sağlayacak ve tek başına iktidar hedefine biraz daha yakınlaştıracaktır. Burada bulunan her deva partili arkadaşımın bu şuurda olduğunu biliyorum. Ve kendilerine bağlanan umutları, iletilen talepleri, yardım bekleyen yürekleri süreleri içinde ve tam bir hakkaniyet dâhilinde boşa çıkarmayacaklarını ümit ediyorum. Cesaretin ve fedakârlığın örneklerini sizler şahsınızda somutlaştıracak ve uygulamalarınızla da göstereceksiniz inancım odur” dedi.  EKİM AYINDA KONGRE VAR  Manavgat İlçe Başkanlığı’na atanan Havva Dursunoğlu’na yetki belgesini veren İl Başkanı Özgür Özbek ise Deva Antalya olarak 17 ilçede atamanın tamamlandığını söyledi. Ekim ayında il kongresi yapılacağını söyleyen Özbek, “Antalya için çalışıyoruz. Havva hanıma görevinde başarılar diliyorum” dedi.  Daha sonra törenle Dursunoğlu’na yetki belgesi verildi. Törene Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, Muratpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Kemal Dal ve Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyah Koç katılırken, törenin ardından 1. Yıl pastası kesildi. 
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Manavgat İlçe Başkanlığı’na atanan Havva Dursunoğlu’na yetki belgesi verildi

haberimizvar.net- Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Manavgat İlçe Başkanlığı’na atanan Havva Dursunoğlu’na yetki belgesi verildi. İl Binasında düzenlenen yetki verme töreninde konuşan Dursunoğlu, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti. Dursunoğlu, “Manavgat’ın DEVA’sı hazır. Bundan dolayı yapacağınız her çalışma partimizin daha da güçlenmesini sağlayacak ve tek başına iktidar hedefine biraz daha yakınlaştıracaktır. Burada bulunan her deva partili arkadaşımın bu şuurda olduğunu biliyorum. Ve kendilerine bağlanan umutları, iletilen talepleri, yardım bekleyen yürekleri süreleri içinde ve tam bir hakkaniyet dâhilinde boşa çıkarmayacaklarını ümit ediyorum. Cesaretin ve fedakârlığın örneklerini sizler şahsınızda somutlaştıracak ve uygulamalarınızla da göstereceksiniz inancım odur” dedi. 

EKİM AYINDA KONGRE VAR 

Manavgat İlçe Başkanlığı’na atanan Havva Dursunoğlu’na yetki belgesini veren İl Başkanı Özgür Özbek ise Deva Antalya olarak 17 ilçede atamanın tamamlandığını söyledi. Ekim ayında il kongresi yapılacağını söyleyen Özbek, “Antalya için çalışıyoruz. Havva hanıma görevinde başarılar diliyorum” dedi.  Daha sonra törenle Dursunoğlu’na yetki belgesi verildi. Törene Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, Muratpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Kemal Dal ve Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyah Koç katılırken, törenin ardından 1. Yıl pastası kesildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.