Deva Muratpaşa'dan EYT'lilere tam destek

SİYASET 10.11.2022 - 14:52, Güncelleme: 10.11.2022 - 14:52
 

Deva Muratpaşa'dan EYT'lilere tam destek

Deva Partisi Muratpaşa İlçe Teşkilatı, Türkiye gündeminin ilk sıralarında yer alan EYT'lileri ziyaret ederek destek mesajı verdi. Devalıların sonraki adresi ise Öğretmenlik Meslek Kanunu'na karşı çalışma yapan Eğitim Sen olu

Haberimizvar - Deva Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer ve yönetimi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaklaşık 6.5 milyon insanı ilgilendiren EYT Yasası'nın Aralık ayında çıkması bekleniyor. Deva Muratpaşa İlçe Teşkilatı bu konuda Kapalıyol'da stant açan EYT Antalya Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Yeşim Koçay ve yönetimiyle sohbet eden Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, EYT'lillerin yanında olduklarını söyledi. KAZANILMIŞ HAKLAR GERİ VERİLMELİ İktidarın EYT meselesini bir seçim kozu olarak kullandığını belirten DEVA Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, "1999 ve öncesi sigortalı olan vatandaşların hakları elinden alınmıştı. Bu insanlar erken yaşta emeklilik istemiyor. Kazanılmış haklarının geri verilmesini istiyor. DEVA olarak EYT mücadelesine sonuna kadar destek vereceğiz" diye konuştu. EYT Antalya Dernek Başkanı Koçay da Başkan Arlıer ve yönetimine teşekkür etti. ÖĞRETMENLİK DEĞERSİZLEŞTİRİLİYOR DEVA Muratpaşa'nın sonraki durağı eğitim çalışanlarını sendikası olan Eğitim Sen oldu. Burada Eğitim Sen Şube Başkanı Nurettin Sönmez ve yönetimiyle bir araya gelen Muratpaşa Teşkilatı, eğitimde yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. Öğretmenlik Meslek Kanunu mesleğe vereceği zararlardan bahseden Eğitim Sen Şube Başkanı Sönmez, "Kanun ile özlük haklarımızı kaybedeceğiz. Öğretmenlik mesleği değersizleştiriliyor" dedi. DEVA Muratpaşa İlçe Başkanı Arlıer, hükümetin bir çok alanda kısıtlama yaptığını belirterek, "DEVA iktidarında eğitim çalışanları hak ettikleri değeri görecekler" dedi.    
Deva Partisi Muratpaşa İlçe Teşkilatı, Türkiye gündeminin ilk sıralarında yer alan EYT'lileri ziyaret ederek destek mesajı verdi. Devalıların sonraki adresi ise Öğretmenlik Meslek Kanunu'na karşı çalışma yapan Eğitim Sen olu

Haberimizvar - Deva Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer ve yönetimi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaklaşık 6.5 milyon insanı ilgilendiren EYT Yasası'nın Aralık ayında çıkması bekleniyor. Deva Muratpaşa İlçe Teşkilatı bu konuda Kapalıyol'da stant açan EYT Antalya Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Yeşim Koçay ve yönetimiyle sohbet eden Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, EYT'lillerin yanında olduklarını söyledi.

KAZANILMIŞ HAKLAR GERİ VERİLMELİ

İktidarın EYT meselesini bir seçim kozu olarak kullandığını belirten DEVA Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, "1999 ve öncesi sigortalı olan vatandaşların hakları elinden alınmıştı. Bu insanlar erken yaşta emeklilik istemiyor. Kazanılmış haklarının geri verilmesini istiyor. DEVA olarak EYT mücadelesine sonuna kadar destek vereceğiz" diye konuştu. EYT Antalya Dernek Başkanı Koçay da Başkan Arlıer ve yönetimine teşekkür etti.

ÖĞRETMENLİK DEĞERSİZLEŞTİRİLİYOR

DEVA Muratpaşa'nın sonraki durağı eğitim çalışanlarını sendikası olan Eğitim Sen oldu. Burada Eğitim Sen Şube Başkanı Nurettin Sönmez ve yönetimiyle bir araya gelen Muratpaşa Teşkilatı, eğitimde yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. Öğretmenlik Meslek Kanunu mesleğe vereceği zararlardan bahseden Eğitim Sen Şube Başkanı Sönmez, "Kanun ile özlük haklarımızı kaybedeceğiz. Öğretmenlik mesleği değersizleştiriliyor" dedi. DEVA Muratpaşa İlçe Başkanı Arlıer, hükümetin bir çok alanda kısıtlama yaptığını belirterek, "DEVA iktidarında eğitim çalışanları hak ettikleri değeri görecekler" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.