Deva’da Özbek dönemi

SİYASET 16.04.2021 - 20:27, Güncelleme: 16.04.2021 - 20:28
 

Deva’da Özbek dönemi

Deva partisi Antalya İl Başkanlığı’na Özgür Özbek atandı

haberimizvar.net Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi Antalya il başkanlığında görev değişikliği yapıldı. Mevcut başkan Süleyman Akıncı, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bu gelişme üzerine Ankara’ya çağrılan Konyaaltı Teşkilat Başkanı Özgür Özbek, yapılan görüşmeler sonucunda il başkanı olarak atandı. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğini belirten Özbek, “Demokrasi ve Atılım Partisi Antalya il başkanı olmam sebebiyle genel başkanımız Ali Babacan’a ve teşkilat başkanımız Sadullah Ergin’e teşekkür ederim.  Bugüne kadarki emeklerinden dolayı Süleyman Akıncı’ya ayrıca teşekkür ederim.  Değerli arkadaşlar, ortak ilkeler ve değerler doğrultusunda buluştuğumuz Deva partisi çatısı altında hep beraber bir amaç doğrultusunda siz değerli partidaşlarımızla son sürat koşmaya son derece hazırım. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
Deva partisi Antalya İl Başkanlığı’na Özgür Özbek atandı

haberimizvar.net

Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi Antalya il başkanlığında görev değişikliği yapıldı. Mevcut başkan Süleyman Akıncı, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bu gelişme üzerine Ankara’ya çağrılan Konyaaltı Teşkilat Başkanı Özgür Özbek, yapılan görüşmeler sonucunda il başkanı olarak atandı. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğini belirten Özbek, “Demokrasi ve Atılım Partisi Antalya il başkanı olmam sebebiyle genel başkanımız Ali Babacan’a ve teşkilat başkanımız Sadullah Ergin’e teşekkür ederim.  Bugüne kadarki emeklerinden dolayı Süleyman Akıncı’ya ayrıca teşekkür ederim.  Değerli arkadaşlar, ortak ilkeler ve değerler doğrultusunda buluştuğumuz Deva partisi çatısı altında hep beraber bir amaç doğrultusunda siz değerli partidaşlarımızla son sürat koşmaya son derece hazırım. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.