Deva'dan anlamlı ziyaret

YAŞAM 28.12.2021 - 10:51, Güncelleme: 28.12.2021 - 10:51
 

Deva'dan anlamlı ziyaret

Deva Partisi Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuray Özkul, il ve ilçe yöneticileri yılın son ziyaretini LÖSEV'e yaptı

haberimizvar.net- Ali Babacan başkanlığındaki Deva Partisi Antalya İl Teşkilatı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Deva Partisi Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuray Özkul ile birlikte Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, il ve ilçe yöneticilerinin son durağı Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) oldu. Devalı kadınlar ziyarette LÖSEV'in kurumsal çalışmaları, lösemili çocuklar için yapılacak işbirliği hakkında bilgi aldılar. DESTEĞE HAZIRIZ  Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen’in çocuklara ayrı önem verdiğini söyleyen Nuray Özkul, "LÖSEV'in hastane ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Hem parti hem de bireysel olarak LÖSEV'e elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız" dedi. Özkul, kanserle mücadelenin dünya genelinde en önemli konulardan biri olduğunu sözlerine ekledi.
Deva Partisi Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuray Özkul, il ve ilçe yöneticileri yılın son ziyaretini LÖSEV'e yaptı

haberimizvar.net- Ali Babacan başkanlığındaki Deva Partisi Antalya İl Teşkilatı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Deva Partisi Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuray Özkul ile birlikte Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, il ve ilçe yöneticilerinin son durağı Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) oldu. Devalı kadınlar ziyarette LÖSEV'in kurumsal çalışmaları, lösemili çocuklar için yapılacak işbirliği hakkında bilgi aldılar.

DESTEĞE HAZIRIZ 

Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen’in çocuklara ayrı önem verdiğini söyleyen Nuray Özkul, "LÖSEV'in hastane ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Hem parti hem de bireysel olarak LÖSEV'e elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız" dedi. Özkul, kanserle mücadelenin dünya genelinde en önemli konulardan biri olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.