Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturması için yeni Mülkiye Müfettişi görevlendirildi

YEREL 09.04.2026 - 16:24, Güncelleme: 09.04.2026 - 16:24
 

Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturması için yeni Mülkiye Müfettişi görevlendirildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında iştirakçi kuruluşlarıyla birlikte denetimde bulunan mevcut müfettiş Manavgat İlçesi'nde görevlendirilirken, İçişleri Bakanlığı yeni Mülkiye Müfettişini görevlendirdiği öğrenildi.

haberimizvar.net-  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na Fatih Kocaman'ın atanmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ve iştirakçi kuruluşlarına yönelik soruşturmaya yön veren İçişleri Bakanlığı'nın görevlendirdiği Mülkiye Müfettişi, Manavgat İlçesi'nde görevlendirildi. Bakanlık yeni bir görevlendirme yaptığı ve yeni görevlendirilen Mülkiye Müfettişi'nin denetimlere başladığı öğrenildi. Müfettişin ilk olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir Dirgen ve Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer'le görüştü.  EK İDDİANAME VE HAFRİYAT DOSYASI YENİDEN GÜNDEMDE Antalya Büyükşehir Belediyesi, ANSET, ASAT, ALDAŞ, EKDAĞ ve ANET başta olmak üzere yeni görevlendirilen Mülkiye Müfettişi tarafından denetimlere başlandığı, Başsavcı Kocaman'ın ise tüm soruşturma dosyasını incelemeye aldığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman'ın Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik ek iddianame hazırlığı içinde olduğu ve Antalyaspor- Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki hafriyat yolsuzluğu iddialarıyla ilgili yeni bir soruşturma başlattığı iddia edildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında iştirakçi kuruluşlarıyla birlikte denetimde bulunan mevcut müfettiş Manavgat İlçesi'nde görevlendirilirken, İçişleri Bakanlığı yeni Mülkiye Müfettişini görevlendirdiği öğrenildi.

haberimizvar.net-   Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na Fatih Kocaman'ın atanmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ve iştirakçi kuruluşlarına yönelik soruşturmaya yön veren İçişleri Bakanlığı'nın görevlendirdiği Mülkiye Müfettişi, Manavgat İlçesi'nde görevlendirildi. Bakanlık yeni bir görevlendirme yaptığı ve yeni görevlendirilen Mülkiye Müfettişi'nin denetimlere başladığı öğrenildi. Müfettişin ilk olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir Dirgen ve Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer'le görüştü. 

EK İDDİANAME VE HAFRİYAT DOSYASI YENİDEN GÜNDEMDE
Antalya Büyükşehir Belediyesi, ANSET, ASAT, ALDAŞ, EKDAĞ ve ANET başta olmak üzere yeni görevlendirilen Mülkiye Müfettişi tarafından denetimlere başlandığı, Başsavcı Kocaman'ın ise tüm soruşturma dosyasını incelemeye aldığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman'ın Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik ek iddianame hazırlığı içinde olduğu ve Antalyaspor- Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki hafriyat yolsuzluğu iddialarıyla ilgili yeni bir soruşturma başlattığı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.