Dolar neden yükseliyor? MHP'li isim suçluyu buldu...

EKONOMİ 07.05.2020 - 19:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Dolar neden yükseliyor? MHP'li isim suçluyu buldu...

Doların durdurulamayan yükselişi yine faiz lobisine bağlandı. MHP'li vekil Bakan Albayrak'a destek çıkarken suçu yine CHP'ye attı.

hbaerimizvar.net-Hafta başından bu yana doların önlenemez yükselişi devam ederken MHP'nin Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a "Dik Dur" mesajı geldi. Enginyurt, suçu yine yurt dışı ve CHP'ye attı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Damat Bakan Albayrak'a destek çıkan Enginyurt, "Ekonomik Saldırı sadece Londra merkezli yapılmıyor. Merkez üssü CHP olan, fırsatçı saldırganları da unutmamak lazım. Baksana! Muharrem başta olmak üzere, nasıl keyifle saldırıyorlar. Berat Albayrak. Seni yok etmek isteyenlere boyun eğme. Millet kimin ne olduğunu biliyor. Dik dur" diye yazdı.   
Doların durdurulamayan yükselişi yine faiz lobisine bağlandı. MHP'li vekil Bakan Albayrak'a destek çıkarken suçu yine CHP'ye attı.

hbaerimizvar.net-Hafta başından bu yana doların önlenemez yükselişi devam ederken MHP'nin Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a "Dik Dur" mesajı geldi.

Enginyurt, suçu yine yurt dışı ve CHP'ye attı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Damat Bakan Albayrak'a destek çıkan Enginyurt, "Ekonomik Saldırı sadece Londra merkezli yapılmıyor. Merkez üssü CHP olan, fırsatçı saldırganları da unutmamak lazım. Baksana! Muharrem başta olmak üzere, nasıl keyifle saldırıyorlar.
Berat Albayrak. Seni yok etmek isteyenlere boyun eğme. Millet kimin ne olduğunu biliyor. Dik dur" diye yazdı. 
enginyurtic.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.