Döşemealtı cinayetinin sanığı teslim oldu

GÜNDEM 17.08.2022 - 16:26, Güncelleme: 17.08.2022 - 16:26
 

Döşemealtı cinayetinin sanığı teslim oldu

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde boşanma aşamasında olduğu Şenay Ayvaoğlu'nu katleden Serkan Ayvaoğlu, teslim oldu.

haberimizvar.net- Antalya'nın Döşemealtı İlçesi’nde geçtiğimiz cumartesi günü boşanma aşamasında olduğu eşi Serkan Ayvaoğlu tarafından Şenay Ayvaoğlu silahla öldürülmüştü. Kadın katili Serkan Ayvaoğlu olay yerinden kaçtıktan sonra her yerde aranıyordu. Serkan Ayvaoğlu, bugün Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde teslim oldu. Karısını öldüren Serkan Ayvaoğlu, sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.   Döşemealtı’nda kadın cinayeti  
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde boşanma aşamasında olduğu Şenay Ayvaoğlu'nu katleden Serkan Ayvaoğlu, teslim oldu.

haberimizvar.net- Antalya'nın Döşemealtı İlçesi’nde geçtiğimiz cumartesi günü boşanma aşamasında olduğu eşi Serkan Ayvaoğlu tarafından Şenay Ayvaoğlu silahla öldürülmüştü. Kadın katili Serkan Ayvaoğlu olay yerinden kaçtıktan sonra her yerde aranıyordu. Serkan Ayvaoğlu, bugün Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde teslim oldu. Karısını öldüren Serkan Ayvaoğlu, sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.