Döşemealtı ve Akseki'de oylar yeniden sayılacak

SİYASET 02.04.2024 - 12:40, Güncelleme: 02.04.2024 - 12:40
 

Döşemealtı ve Akseki'de oylar yeniden sayılacak

CHP'nin belediye başkanlıklarını az farkla ile kazandığı Döşemealtı ve Akseki'de itirazlar nedeniyle oylar yeniden sayılacak.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin az farkla kazandığı Döşemealtı ve Akseki seçimlerine yapılan itirazlar nedeniyle oylar yeniden sayılacak. 31 Mart pazar günü yapılan yerel seçimlerde Döşemealtı'nda CHP adayı Menderes Dal, 20 bin 605 oy ve yüzde 43.77 ile seçimi kazanmış, Ak Parti adayı Bekir Kıvrım 20.508 oy ve yüzde 43.57 ile ikinci olmuştu. Ak Parti'nin itirazı sonucu Döşemealtı'nda önceki seçimlerde olduğu gibi oylar yeniden sayılacak. CHP'nin az farkla kazandığı Akseki sonuçları için de Ak Parti itiraz edince, oyların yeniden sayılması gündeme geldi. 31 Mart'ta Akseki Belediye Başkanlığını CHP adayı İlkay Akca 3 bin 758 oy ve yüzde 46.35 ile kazanmıştı. Ak Parti adayı İbrahim Özkan ise 3 bin 740 oy ve 46.13 ile ikinci olmuştu. Akseki ve Döşemealtı'nın yeni belediye başkanları, oyların yeniden sayılmasından sonra belli olacak.
CHP'nin belediye başkanlıklarını az farkla ile kazandığı Döşemealtı ve Akseki'de itirazlar nedeniyle oylar yeniden sayılacak.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin az farkla kazandığı Döşemealtı ve Akseki seçimlerine yapılan itirazlar nedeniyle oylar yeniden sayılacak. 31 Mart pazar günü yapılan yerel seçimlerde Döşemealtı'nda CHP adayı Menderes Dal, 20 bin 605 oy ve yüzde 43.77 ile seçimi kazanmış, Ak Parti adayı Bekir Kıvrım 20.508 oy ve yüzde 43.57 ile ikinci olmuştu. Ak Parti'nin itirazı sonucu Döşemealtı'nda önceki seçimlerde olduğu gibi oylar yeniden sayılacak. CHP'nin az farkla kazandığı Akseki sonuçları için de Ak Parti itiraz edince, oyların yeniden sayılması gündeme geldi.

31 Mart'ta Akseki Belediye Başkanlığını CHP adayı İlkay Akca 3 bin 758 oy ve yüzde 46.35 ile kazanmıştı. Ak Parti adayı İbrahim Özkan ise 3 bin 740 oy ve 46.13 ile ikinci olmuştu. Akseki ve Döşemealtı'nın yeni belediye başkanları, oyların yeniden sayılmasından sonra belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.