Döşemealtı'na 9 aday talip

SİYASET 08.12.2023 - 14:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 15:05
 

Döşemealtı'na 9 aday talip

2024 yerel seçimleri için Döşemealtı'nda 9 belediye başkan aday adayının başvuruda bulunduğu bildiriliyor.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimleri için Antalya'nın yükselen yıldızı olarak bilinen Döşemealtı'nda 9 isim belediye başkan aday adaylığı başvuruda bulundu. CHP'li Turgay Genç'in başkanlık koltuğunda oturduğu Döşemealtı'nda Ak Parti'den 5, CHP'den 3 kişi başvuruda bulundu. AK Parti'den Yörükoğlu firmasının sahibi iş insanı Cihan Bulut, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Gürkan, Döşemealtı İlçe eski Başkanı Bekir Kıvrım ile AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev alan Mustafa Toptaş ve Cemil Türker, CHP'den mevcut başkan Turgay Genç, Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği(DÖSİAD)Başkanı Gültekin Gencer ve Eczacı Menderes Dal başvuruda bulundular. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Emre Afacan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Döşemealtı belediye başkan adayı olarak açıklanmıştı.
2024 yerel seçimleri için Döşemealtı'nda 9 belediye başkan aday adayının başvuruda bulunduğu bildiriliyor.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimleri için Antalya'nın yükselen yıldızı olarak bilinen Döşemealtı'nda 9 isim belediye başkan aday adaylığı başvuruda bulundu. CHP'li Turgay Genç'in başkanlık koltuğunda oturduğu Döşemealtı'nda Ak Parti'den 5, CHP'den 3 kişi başvuruda bulundu.

AK Parti'den Yörükoğlu firmasının sahibi iş insanı Cihan Bulut, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Gürkan, Döşemealtı İlçe eski Başkanı Bekir Kıvrım ile AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev alan Mustafa Toptaş ve Cemil Türker, CHP'den mevcut başkan Turgay Genç, Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği(DÖSİAD)Başkanı Gültekin Gencer ve Eczacı Menderes Dal başvuruda bulundular. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Emre Afacan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Döşemealtı belediye başkan adayı olarak açıklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.