Döşemealtı’ndan işçisine 2.950 TL

EKONOMİ 27.05.2021 - 22:49, Güncelleme: 27.05.2021 - 23:17
 

Döşemealtı’ndan işçisine 2.950 TL

Döşemealtı Belediyesi personel maaş ödemeleri konusunda Akbank ile anlaşma yaptı. Anlaşma ile her personel hesabına 2950 TL promosyon ödemesi yapılacak

haberimizvar.net Döşemealtı Belediyesi personel maaş ödemeleri konusunda Akbank ile anlaşma yaptı. Anlaşma ile her personel hesabına 2950 TL promosyon ödemesi yapılacak. Güzel bir anlaşmaya imza attıklarını söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Döşemealtı Belediyesi olarak emekçilerimizin haklarını iyileştirmeye devam ediyoruz. Döşemealtı Belediyesi olarak Döşemealtı Akbank Şubesi ile şirket personelimiz için Antalya’nın en yüksek promosyon anlaşmalarından birini gerçekleştirdik. Tüm personelimizin Döşemealtı Akbank Şubesi’ne hesap açma işlemleri bittikten sonra 2950 TL hesaplarına yatırılacaktır. Tüm şirket çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Döşemealtı Belediyesi personel maaş ödemeleri konusunda Akbank ile anlaşma yaptı. Anlaşma ile her personel hesabına 2950 TL promosyon ödemesi yapılacak

haberimizvar.net

Döşemealtı Belediyesi personel maaş ödemeleri konusunda Akbank ile anlaşma yaptı. Anlaşma ile her personel hesabına 2950 TL promosyon ödemesi yapılacak. Güzel bir anlaşmaya imza attıklarını söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “ Döşemealtı Belediyesi olarak emekçilerimizin haklarını iyileştirmeye devam ediyoruz. Döşemealtı Belediyesi olarak Döşemealtı Akbank Şubesi ile şirket personelimiz için Antalya’nın en yüksek promosyon anlaşmalarından birini gerçekleştirdik. Tüm personelimizin Döşemealtı Akbank Şubesi’ne hesap açma işlemleri bittikten sonra 2950 TL hesaplarına yatırılacaktır. Tüm şirket çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.