'Döşemealtı'nın sorunlarına çözüm getireceğiz''

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.03.2024 - 11:16, Güncelleme: 13.03.2024 - 11:16
 

'Döşemealtı'nın sorunlarına çözüm getireceğiz''

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde İYİ Parti'nin belediye başkan adayı Mimar Emre Afacan, katıldığı bir televizyon programında ilçenin geleceği ve çözüm önerileri üzerine açıklamalarda bulundu. Afacan, halkın beklentileri doğrultusunda hazırladıkları projeleri ve vizyonlarıyla, ilçenin sorunlarına çözüm getireceklerini belirtti.

haberimizvar.net- Konuşmasına "Ben yoluma halk için çıkmıştım, yine halkımız için devam ediyorum" diye başlayan Afacan, son 7 ayını özellikle projeleri hazırlamak üzere sosyal medya ekibiyle birlikte sahalarda geçirdiğini ifade etti. Bu sürecin, halkın beklentilerini ve ilçenin ihtiyaçlarını tespit etmek adına çok faydalı olduğunu, anketler ve sokak röportajlarıyla ilçe sakinlerinin önceliklerini ilk elden öğrendiklerini söyledi. Sahada edindikleri bu tecrübeyle Döşemealtı'nın geleceğini şekillendirmek, estetik problemleri çözmek ve ticari aksı daha işlevsel hale getirmek için gözle görülür elle tutulur projeler hazırladıklarını ifade eden Afacan, rakiplerinin 3D programlarıyla hazırladıkları hayali imaj projelerine ve gerçeklikten uzak vaatlerine vatandaşın da ilgi göstermediğini belirtti. Döşemealtı'nın geleceğini belirleyecek olan yerel seçimlerin sadece siyasi partilerin yarışı olmadığını, aynı zamanda adayların, projelerinin ve icraatlarına dönük söylemlerinin de ön planda olduğunu söyleyen Mimar Emre Afacan, seçmenleri projelerine sahip çıkmaya davet etti. Konuşmasında özellikle Döşemealtı'nın doğal güzelliklerine ve potansiyeline vurgu yapan Afacan, Döşemealtı'nı estetik bir görünüşe kavuşturacaklarını, bunu yapmaya ilçenin ticari hayatının kalbi konumundaki Atatürk Caddesi'nden başlayacaklarını ifade etti. Döşemealtı'nda son yıllarda yaşanan nüfus artışıyla birlikte yaşanabilir bir kent olması için altyapı ve çevre düzenlemesi projelerine de ağırlık vereceklerini dile getirdi. 'FİNANSMANI ÖZ KAYNAKLARDAN SAĞLAYACAĞIZ' Projelerinin finansmanı konusunda belediyenin öz kaynaklarını artırmayı hedeflediklerini ve bu süreçte meclis üyeleriyle uyum içinde çalışacaklarını belirten Afacan, özellikle mevcut altyapının güçlendirilmesi, çevre düzenlemesi ve yeşil alanların artırılması gibi konulara odaklanacaklarını belirtti. İlçenin altyapısını güçlendirmek, çevre düzenlemesi yapmak ve yeşil alanları artırmak gibi somut adımlarla ilçenin yaşanabilirliğini artırmayı hedeflediklerini belirten Afacan, projelerinin hayal değil, gerçekçi ve uygulanabilir olduğunu dile getirdi. Bu çerçevede, mevcut durumu göz önünde bulundurarak planladıkları projelerle ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacaklarını söyledi. Afacan'ın projeleri arasında, Döşemealtı'nın doğal ve tarihi güzelliklerini koruyarak modern bir yaşam alanı haline getirme hedefi öne çıkıyor. Afacan bu kapsamda ilçenin ticari hayatının kalbi konumundaki bölgelerde estetik problemleri çözmeyi ve ticari alanları daha işlevsel hale getirmeyi planladıklarını dile getirdi. Afacan, "Bizler dönemin moda akımı olan 3D imaj projelerle değil, ilçenin acil ihtiyaçlarına yönelik somut ve gerçekçi projelerle yola çıktık" diyerek, rakiplerinin vaatlerinin havada kaldığını ifade etti. Kendi projelerinin ise ilçenin mevcut sorunlarına çözüm getirdiğini ve halkın gerçek ihtiyaçlarına odaklandığını vurguladı.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde İYİ Parti'nin belediye başkan adayı Mimar Emre Afacan, katıldığı bir televizyon programında ilçenin geleceği ve çözüm önerileri üzerine açıklamalarda bulundu. Afacan, halkın beklentileri doğrultusunda hazırladıkları projeleri ve vizyonlarıyla, ilçenin sorunlarına çözüm getireceklerini belirtti.

haberimizvar.net- Konuşmasına "Ben yoluma halk için çıkmıştım, yine halkımız için devam ediyorum" diye başlayan Afacan, son 7 ayını özellikle projeleri hazırlamak üzere sosyal medya ekibiyle birlikte sahalarda geçirdiğini ifade etti. Bu sürecin, halkın beklentilerini ve ilçenin ihtiyaçlarını tespit etmek adına çok faydalı olduğunu, anketler ve sokak röportajlarıyla ilçe sakinlerinin önceliklerini ilk elden öğrendiklerini söyledi.

Sahada edindikleri bu tecrübeyle Döşemealtı'nın geleceğini şekillendirmek, estetik problemleri çözmek ve ticari aksı daha işlevsel hale getirmek için gözle görülür elle tutulur projeler hazırladıklarını ifade eden Afacan, rakiplerinin 3D programlarıyla hazırladıkları hayali imaj projelerine ve gerçeklikten uzak vaatlerine vatandaşın da ilgi göstermediğini belirtti.

Döşemealtı'nın geleceğini belirleyecek olan yerel seçimlerin sadece siyasi partilerin yarışı olmadığını, aynı zamanda adayların, projelerinin ve icraatlarına dönük söylemlerinin de ön planda olduğunu söyleyen Mimar Emre Afacan, seçmenleri projelerine sahip çıkmaya davet etti.

Konuşmasında özellikle Döşemealtı'nın doğal güzelliklerine ve potansiyeline vurgu yapan Afacan, Döşemealtı'nı estetik bir görünüşe kavuşturacaklarını, bunu yapmaya ilçenin ticari hayatının kalbi konumundaki Atatürk Caddesi'nden başlayacaklarını ifade etti. Döşemealtı'nda son yıllarda yaşanan nüfus artışıyla birlikte yaşanabilir bir kent olması için altyapı ve çevre düzenlemesi projelerine de ağırlık vereceklerini dile getirdi.

'FİNANSMANI ÖZ KAYNAKLARDAN SAĞLAYACAĞIZ'

Projelerinin finansmanı konusunda belediyenin öz kaynaklarını artırmayı hedeflediklerini ve bu süreçte meclis üyeleriyle uyum içinde çalışacaklarını belirten Afacan, özellikle mevcut altyapının güçlendirilmesi, çevre düzenlemesi ve yeşil alanların artırılması gibi konulara odaklanacaklarını belirtti.

İlçenin altyapısını güçlendirmek, çevre düzenlemesi yapmak ve yeşil alanları artırmak gibi somut adımlarla ilçenin yaşanabilirliğini artırmayı hedeflediklerini belirten Afacan, projelerinin hayal değil, gerçekçi ve uygulanabilir olduğunu dile getirdi. Bu çerçevede, mevcut durumu göz önünde bulundurarak planladıkları projelerle ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacaklarını söyledi.

Afacan'ın projeleri arasında, Döşemealtı'nın doğal ve tarihi güzelliklerini koruyarak modern bir yaşam alanı haline getirme hedefi öne çıkıyor. Afacan bu kapsamda ilçenin ticari hayatının kalbi konumundaki bölgelerde estetik problemleri çözmeyi ve ticari alanları daha işlevsel hale getirmeyi planladıklarını dile getirdi.

Afacan, "Bizler dönemin moda akımı olan 3D imaj projelerle değil, ilçenin acil ihtiyaçlarına yönelik somut ve gerçekçi projelerle yola çıktık" diyerek, rakiplerinin vaatlerinin havada kaldığını ifade etti. Kendi projelerinin ise ilçenin mevcut sorunlarına çözüm getirdiğini ve halkın gerçek ihtiyaçlarına odaklandığını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.