Düzenleme yapılıyor

GÜNDEM 13.08.2021 - 16:13, Güncelleme: 13.08.2021 - 16:13
 

Düzenleme yapılıyor

Konyaaltı Belediyesi ekipleri, yaz aylarıyla birlikte yoğun kullanılan yayla yollarında hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler bir yandan yeni yollar açarken bir yandan da mevcut yollarda düzenlemeler yapıyor.

haberimizvar.net- Konyaaltı ilçesindeki 39 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, muhtarların mahallelerine yönelik talep ve önerilerini dinledi. Kırsal mahallelerin muhtarları, yayla yollarında düzenlemeler istedi. Muhtarların talepleri ve alanda yapılan incelemelerden sonra belediye ekipleri yollar yoğun bir mesai harcamaya başladı. Üçoluk Mahallesi'ne bağlı Tuztaşı mevkiinde yağışlar nedeniyle kırılan bir büz, ekipler tarafından kısa sürede yenilendi. Üçoluk Mahallesi'nin imarlı yolları açılarak, mevcut yollar genişletildi. Üçoluk Mahalle Muhtarı Ali Bilhan Emik, yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirerek, Başkan Semih Esen'e teşekkür etti. TALEP KARŞILIK BULDU Konyaaltı'nın farklı yaylalarında çalışmalarını sürdüren ekipler, Geyikbayırı Mahallesi'ne bağlı Sinan Değirmeni bölgesinde de hummalı bir çalışma sürdürüyor. Ekipler, bozulan yollarda yama çalışması yaparken, mevcut yollarda genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Geyikbayırı Mahalle Muhtarı Salih Teker de Konyaaltı Belediyesi'nin taleplerini kısa sürede karşıladığını söyledi. MOLLAYUSUF'A YENİ BİR YOL Konyaaltı Belediyesi, yaylalarda yaptıkları çalışmalar yanı sıra ilçe merkezinde de yeni yol açma çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, Mollayusuf Mahallesi'nde 1271 Sokak'ta yeni bir yolu ilçeye kazandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolu kısa sürede açarak, vatandaşın kullanımına sunacak. HİZMETLER KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yaz aylarında hem şehir merkezi hem de kırsal bölgelerde yoğun bir hareketliliğin yaşandığını kaydetti. Başkan Esen, "Havaların ısınmasıyla birlikte yaylalarımıza taşınan vatandaşlarımıza hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yeni yollar açıyor ve mevcut yolları genişletiyoruz. Tatil için bölgemizde ağırladığımız yerli ve yabancı misafirlerimiz için de belediye ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri kısa sürede karşılamaya çalışıyoruz" dedi.
Konyaaltı Belediyesi ekipleri, yaz aylarıyla birlikte yoğun kullanılan yayla yollarında hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler bir yandan yeni yollar açarken bir yandan da mevcut yollarda düzenlemeler yapıyor.

haberimizvar.net- Konyaaltı ilçesindeki 39 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, muhtarların mahallelerine yönelik talep ve önerilerini dinledi. Kırsal mahallelerin muhtarları, yayla yollarında düzenlemeler istedi. Muhtarların talepleri ve alanda yapılan incelemelerden sonra belediye ekipleri yollar yoğun bir mesai harcamaya başladı. Üçoluk Mahallesi'ne bağlı Tuztaşı mevkiinde yağışlar nedeniyle kırılan bir büz, ekipler tarafından kısa sürede yenilendi. Üçoluk Mahallesi'nin imarlı yolları açılarak, mevcut yollar genişletildi. Üçoluk Mahalle Muhtarı Ali Bilhan Emik, yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirerek, Başkan Semih Esen'e teşekkür etti.


TALEP KARŞILIK BULDU

Konyaaltı'nın farklı yaylalarında çalışmalarını sürdüren ekipler, Geyikbayırı Mahallesi'ne bağlı Sinan Değirmeni bölgesinde de hummalı bir çalışma sürdürüyor. Ekipler, bozulan yollarda yama çalışması yaparken, mevcut yollarda genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Geyikbayırı Mahalle Muhtarı Salih Teker de Konyaaltı Belediyesi'nin taleplerini kısa sürede karşıladığını söyledi.

MOLLAYUSUF'A YENİ BİR YOL

Konyaaltı Belediyesi, yaylalarda yaptıkları çalışmalar yanı sıra ilçe merkezinde de yeni yol açma çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, Mollayusuf Mahallesi'nde 1271 Sokak'ta yeni bir yolu ilçeye kazandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolu kısa sürede açarak, vatandaşın kullanımına sunacak.

HİZMETLER KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yaz aylarında hem şehir merkezi hem de kırsal bölgelerde yoğun bir hareketliliğin yaşandığını kaydetti. Başkan Esen, "Havaların ısınmasıyla birlikte yaylalarımıza taşınan vatandaşlarımıza hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yeni yollar açıyor ve mevcut yolları genişletiyoruz. Tatil için bölgemizde ağırladığımız yerli ve yabancı misafirlerimiz için de belediye ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri kısa sürede karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.