Estetik açılışında buluştular

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.10.2019 - 19:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Estetik açılışında buluştular

Dr. Figen Sayın’ın yeni estetik, sağlık ve güzellik merkezinin açılışını Milletvekili Subaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, belediye başkanları Uysal ve Tütüncü birlikte yaptı.

haberimizvar.net- Antalya’da geniş kesim tarafından tanınan başarılı Doktor Figen Sayın yeni estetik, güzellik ve sağlık kliniği açtı. Kliniğin açılış kurdelesini İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü birlikte kesti. BAŞKAN VEKİLLERİ VE STK’LAR DA VARDI Katılamayan belediye başkanlarının vekil gönderdiği açılışa çok sayıda STK temsilcisi de katıldı. Aynı zamanda AGİDER Başkanı ve BAKSİFED Başkan Yardımcısı görevini yürüten Sayın, açılışa katılan misafirleriyle yakından ilgilendi. Davetliler de Sayın’a hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Dr. Figen Sayın’ın yeni estetik, sağlık ve güzellik merkezinin açılışını Milletvekili Subaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, belediye başkanları Uysal ve Tütüncü birlikte yaptı.

haberimizvar.net- Antalya’da geniş kesim tarafından tanınan başarılı Doktor Figen Sayın yeni estetik, güzellik ve sağlık kliniği açtı. Kliniğin açılış kurdelesini İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü birlikte kesti.

BAŞKAN VEKİLLERİ VE STK’LAR DA VARDI

Katılamayan belediye başkanlarının vekil gönderdiği açılışa çok sayıda STK temsilcisi de katıldı. Aynı zamanda AGİDER Başkanı ve BAKSİFED Başkan Yardımcısı görevini yürüten Sayın, açılışa katılan misafirleriyle yakından ilgilendi. Davetliler de Sayın’a hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.