Evi yanınca sinir krizi geçirdi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.02.2024 - 12:09, Güncelleme: 29.02.2024 - 12:09
 

Evi yanınca sinir krizi geçirdi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 127 sokak üzerindeki 5 katlı apartmanda yangın çıktı. Eve yanan Barış Yalçın Köksal, En az 50 bin lira masrafımız var" diyerek sinir krizi geçirdi. Yangına müdahale eden itfaiye görevlileri, evdeki köpeklerden birisi itfaiye tarafından kurtarıldı, kedi ise telef oldu.

haberimizvar.net- Yangın, dün Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 127 Sokak üzerindeki 5 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dairede kiracı olarak oturan Barış Yalçın Köksal yemek yaptığı sırada aspiratörden kaynaklı yangın çıktı. Köksal kendini dışarıya atarken durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbarın ardından olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Bu sırada evdeki köpeklerden birisi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken bir kedinin ise telef olduğu öğrenildi.  Yangın esnasında çalışan ve olayı duyup adrese motosikletiyle gelen İlknur Köksal ise sinir krizi geçirip kaskını etrafa vurdu. Daire sakini kadın, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi.      "EN AZ 50 BİN TL MASRAFIMIZ VAR"  Yangının boyutu ise gündüz ortaya çıktı. Mutfak kısmında ocak bölümünün yanarak küle döndüğü görüldü. Yangının mutfak kısmından çıktığını belirten gözü yaşlı İlknur Köksal, "Eşim ocakta sanırım yağı unutuyor. Ben işteydim, komşular haber verdi. Kedimiz telef oldu. Şoka girdim. Kurye olarak çalışıyorum. Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. Şu an bu zararı karşılayabilecek miyiz bilmiyorum. Her yer boya olacak. En az 50 bin TL masrafımız var" dedi.   Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 127 sokak üzerindeki 5 katlı apartmanda yangın çıktı. Eve yanan Barış Yalçın Köksal, En az 50 bin lira masrafımız var" diyerek sinir krizi geçirdi. Yangına müdahale eden itfaiye görevlileri, evdeki köpeklerden birisi itfaiye tarafından kurtarıldı, kedi ise telef oldu.

haberimizvar.net- Yangın, dün Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 127 Sokak üzerindeki 5 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dairede kiracı olarak oturan Barış Yalçın Köksal yemek yaptığı sırada aspiratörden kaynaklı yangın çıktı. Köksal kendini dışarıya atarken durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbarın ardından olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Bu sırada evdeki köpeklerden birisi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken bir kedinin ise telef olduğu öğrenildi. 
Yangın esnasında çalışan ve olayı duyup adrese motosikletiyle gelen İlknur Köksal ise sinir krizi geçirip kaskını etrafa vurdu. Daire sakini kadın, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi.   
 
"EN AZ 50 BİN TL MASRAFIMIZ VAR" 
Yangının boyutu ise gündüz ortaya çıktı. Mutfak kısmında ocak bölümünün yanarak küle döndüğü görüldü. Yangının mutfak kısmından çıktığını belirten gözü yaşlı İlknur Köksal, "Eşim ocakta sanırım yağı unutuyor. Ben işteydim, komşular haber verdi. Kedimiz telef oldu. Şoka girdim. Kurye olarak çalışıyorum. Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. Şu an bu zararı karşılayabilecek miyiz bilmiyorum. Her yer boya olacak. En az 50 bin TL masrafımız var" dedi.  
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.