Evinin mutfağından seslendi: Zam fırtınası geliyor

GÜNDEM 11.10.2021 - 10:14, Güncelleme: 11.10.2021 - 10:14
 

Evinin mutfağından seslendi: Zam fırtınası geliyor

Erdoğan’ın Almanya, İngiltere gibi ülkelerde sefalet yaşandığını iddia ederek algı oluşturduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Önümüz kara kış. Zam fırtınası geliyor. Yalanlar söyleyerek, korkunç bir propaganda makinasıyla halkı trajediye hazırlamak istiyor” dedi

haberimizvar.net-  Vatandaşlara evinin mutfağından seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Zor bir dönemecin eşiğindeyiz halkım. Önümüz kara kış, ayaz. Zam fırtınası geliyor. Bu kışı en az hasarla atlatmamız için, bu videom bir mücadele çağrısıdır. İnancım o ki; size bunları eden elbette bulur, bulacak” dedi.   PAZAR FİYATLARI KORKUNÇ SEVİYEDE   Kış aylarında yeni zamların geleceğini ifade eden Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: “Bu Saray iktidarının her gün farklı bir kesimde açmaya devam ettiği yaralara bir muhalefet lideri olarak merhem olmaya çalışıyoruz. Yol arkadaşlarımla sürekli yollardayız. Arada bazı konular birikti. Sizleri bilgilendirmem lazım. Sorunlara karşı nasıl önlem alacağımızı bilmeniz çok önemli. Öncelikli konumuz kara kış. Kara dememizin nedeni yaşanacaklardır. Pazar market fiyatları zaten korkunç seviyede ve maalesef yeni bir zam fırtınası kapımızda”.   ERDOĞAN SEFALETE ZEMİN HAZIRLIYOR   “Bu haksız, hukuksuz fiyat artışları halkımızın huzurunu kaçıracak. Peki Erdoğan ne yapıyor? Bize ABD, Almanya ve İngiltere’nin nasıl bir sefalete düştüğünü anlatıyor. Niye bunu anlatıyor? Çünkü Erdoğan, kara kışta bu millete yaşatacağı sefalete algısal zemin hazırlıyor. Yalanlar söyleyerek halkı trajediye hazırlamak istiyor; çünkü sunabildiği tek çözüm bu. Korkunç bir propaganda makinasıyla bunu yapmaya çalışıyorlar”.  
Erdoğan’ın Almanya, İngiltere gibi ülkelerde sefalet yaşandığını iddia ederek algı oluşturduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Önümüz kara kış. Zam fırtınası geliyor. Yalanlar söyleyerek, korkunç bir propaganda makinasıyla halkı trajediye hazırlamak istiyor” dedi

haberimizvar.net-  Vatandaşlara evinin mutfağından seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Zor bir dönemecin eşiğindeyiz halkım. Önümüz kara kış, ayaz. Zam fırtınası geliyor. Bu kışı en az hasarla atlatmamız için, bu videom bir mücadele çağrısıdır. İnancım o ki; size bunları eden elbette bulur, bulacak” dedi.

 

PAZAR FİYATLARI KORKUNÇ SEVİYEDE

 

Kış aylarında yeni zamların geleceğini ifade eden Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: “Bu Saray iktidarının her gün farklı bir kesimde açmaya devam ettiği yaralara bir muhalefet lideri olarak merhem olmaya çalışıyoruz. Yol arkadaşlarımla sürekli yollardayız. Arada bazı konular birikti. Sizleri bilgilendirmem lazım. Sorunlara karşı nasıl önlem alacağımızı bilmeniz çok önemli. Öncelikli konumuz kara kış. Kara dememizin nedeni yaşanacaklardır. Pazar market fiyatları zaten korkunç seviyede ve maalesef yeni bir zam fırtınası kapımızda”.

 

ERDOĞAN SEFALETE ZEMİN HAZIRLIYOR

 

“Bu haksız, hukuksuz fiyat artışları halkımızın huzurunu kaçıracak. Peki Erdoğan ne yapıyor? Bize ABD, Almanya ve İngiltere’nin nasıl bir sefalete düştüğünü anlatıyor. Niye bunu anlatıyor? Çünkü Erdoğan, kara kışta bu millete yaşatacağı sefalete algısal zemin hazırlıyor. Yalanlar söyleyerek halkı trajediye hazırlamak istiyor; çünkü sunabildiği tek çözüm bu. Korkunç bir propaganda makinasıyla bunu yapmaya çalışıyorlar”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.