Ferhan Şensoy korkuttu

YAŞAM 02.07.2021 - 03:02, Güncelleme: 02.07.2021 - 03:03
 

Ferhan Şensoy korkuttu

Ferhan Şensoy, geçen ay geçirdiği damar operasyonu sonrası küçük bir komplikasyon yaşadı. Usta tiyatrocunun kızı Derya Şensoy, babasının durumunun iyi olduğunu duyurdu.

haberimizvar.net  Türk tiyatrosunun duayen ismi Ferhan Şensoy’un geçen ay geçirdiği operasyon nedeniyle ameliyat bölgesinde bir komplikasyon oluştuğu açıklandı. Şensoy’un durumunun iyi olduğu belirtildi. Ferhan Şensoy’un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından, “Babam Ferhan Şensoy, geçen ay damarlarıyla ilgili geçirdiği bir operasyon sonrası bugün yara yerinde oluşan bir komplikasyon yaşadı. Şu anda sağlık durumu iyi. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz” açıklaması yaptı. 
Ferhan Şensoy, geçen ay geçirdiği damar operasyonu sonrası küçük bir komplikasyon yaşadı. Usta tiyatrocunun kızı Derya Şensoy, babasının durumunun iyi olduğunu duyurdu.

haberimizvar.net

 Türk tiyatrosunun duayen ismi Ferhan Şensoy’un geçen ay geçirdiği operasyon nedeniyle ameliyat bölgesinde bir komplikasyon oluştuğu açıklandı. Şensoy’un durumunun iyi olduğu belirtildi. Ferhan Şensoy’un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından, “Babam Ferhan Şensoy, geçen ay damarlarıyla ilgili geçirdiği bir operasyon sonrası bugün yara yerinde oluşan bir komplikasyon yaşadı. Şu anda sağlık durumu iyi. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz” açıklaması yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.