Finike'de 'Yalnız Değilsin'

YEREL 23.10.2023 - 10:57, Güncelleme: 23.10.2023 - 10:57
 

Finike'de 'Yalnız Değilsin'

Finike Belediyesi temel ihtiyaç ve sağlık hizmetlerine erişmekte zorluk çeken vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. ‘Yalnız Değilsin Projesi’ kapsamında yürütülen ‘Köy Meydanı Projesi’yle, Finike'nin Arif Mahallesi ve Yalnız Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların gıda ve tekerlekli sandalye yardımları ile sağlık kontrolleri yapıldı.

haberimizvar.net-Finike Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, ‘Köy Meydanı Projesi’ kapsamında, evde sağlık, bakım hizmeti ve gıda desteğinde bulunulmaya devam ediliyor. Köy ziyaretleriyle, sorunları çözmek için harekete geçen belediye ekipleri, vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, anında hizmet veriyor. Yatağa bağlı hastaları evlerinde tıraş eden ekipler aynı zamanda hasta vatandaşların evde bakım hizmetlerini de yürütüyor. Finike’deki tüm ihtiyaç sahiplerini dolaşan ekipler aynı zamanda vatandaşlara temel sağlık hizmetlerini de sağlıyor. HER VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ Proje kapsamında Finike’nin her alanına hizmetlerini ulaştıran Finike Belediyesi, vatandaşlarına konusunda uzman sosyal hizmet uzmanı, diyetisyen, hemşire ve berber yolluyor. Projenin sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürüldüğünü belirten Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Finike’nin bir ucundan bir ucuna her vatandaşımızın yanında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. İhtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik anlayışıyla sağlıktan kişisel temizliğe, gıda yardımından diyet hizmetlerine kadar maddi ve manevi olarak destek olmaya çalışıyoruz” dedi. BİR VATANDAŞIN GÜLÜMSEMESİ BİZİM MUTLULUĞUMUZ OLUYOR Yapılan çalışmaların her geçen gün hızlanarak sürdüğünü belirten Başkan Mustafa Geyikçi, “Projemizin adı Yalnız Değilsin. Finike’deki hiçbir vatandaşımız yalnız değil. Bizler Finike Belediyesi olarak her vatandaşımıza dokunmayı, ihtiyaçlarını karşılamayı, mutlu ve huzurlu bir Finike yaratmayı hedefliyor bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız Finike’nin tüm köylerinde ve mahallelerinde aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın gıda, giyecek, yakacak, tekerlekli sandalye, sağlık hizmetleri gibi her ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösteriyoruz. Bir vatandaşımızın yüzünde oluşturduğumuz bir anlık gülümseme ekiplerimizin ve benim mutluluğumu artırıyor. Ben görev yapan ekiplerimize de gösterdikleri özverili çalışmadan ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Finike Belediyesi temel ihtiyaç ve sağlık hizmetlerine erişmekte zorluk çeken vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. ‘Yalnız Değilsin Projesi’ kapsamında yürütülen ‘Köy Meydanı Projesi’yle, Finike'nin Arif Mahallesi ve Yalnız Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların gıda ve tekerlekli sandalye yardımları ile sağlık kontrolleri yapıldı.

haberimizvar.net- Finike Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, ‘Köy Meydanı Projesi’ kapsamında, evde sağlık, bakım hizmeti ve gıda desteğinde bulunulmaya devam ediliyor. Köy ziyaretleriyle, sorunları çözmek için harekete geçen belediye ekipleri, vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, anında hizmet veriyor. Yatağa bağlı hastaları evlerinde tıraş eden ekipler aynı zamanda hasta vatandaşların evde bakım hizmetlerini de yürütüyor. Finike’deki tüm ihtiyaç sahiplerini dolaşan ekipler aynı zamanda vatandaşlara temel sağlık hizmetlerini de sağlıyor.

HER VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Proje kapsamında Finike’nin her alanına hizmetlerini ulaştıran Finike Belediyesi, vatandaşlarına konusunda uzman sosyal hizmet uzmanı, diyetisyen, hemşire ve berber yolluyor. Projenin sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürüldüğünü belirten Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Finike’nin bir ucundan bir ucuna her vatandaşımızın yanında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. İhtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik anlayışıyla sağlıktan kişisel temizliğe, gıda yardımından diyet hizmetlerine kadar maddi ve manevi olarak destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

BİR VATANDAŞIN GÜLÜMSEMESİ BİZİM MUTLULUĞUMUZ OLUYOR

Yapılan çalışmaların her geçen gün hızlanarak sürdüğünü belirten Başkan Mustafa Geyikçi, “Projemizin adı Yalnız Değilsin. Finike’deki hiçbir vatandaşımız yalnız değil. Bizler Finike Belediyesi olarak her vatandaşımıza dokunmayı, ihtiyaçlarını karşılamayı, mutlu ve huzurlu bir Finike yaratmayı hedefliyor bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız Finike’nin tüm köylerinde ve mahallelerinde aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın gıda, giyecek, yakacak, tekerlekli sandalye, sağlık hizmetleri gibi her ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösteriyoruz. Bir vatandaşımızın yüzünde oluşturduğumuz bir anlık gülümseme ekiplerimizin ve benim mutluluğumu artırıyor. Ben görev yapan ekiplerimize de gösterdikleri özverili çalışmadan ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.