‘Gazeteci rüşveti soruyor! Saray sosyetesi ses vermiyor’

GÜNDEM 11.05.2020 - 12:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Gazeteci rüşveti soruyor! Saray sosyetesi ses vermiyor’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeniçağ TV canlı yayınında Yeniçağ TV Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Antalya Serik ilçesinde yaşanan rüşvet skandalını gündemden düşürmedi.

haberimizvar.netYeniçağ TV canlı yayınında Yeniçağ TV Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun canlı yayın konuğu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Serik ilçesinde yaşanan rüşvet skandalını sordu. Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:   “Gazeteci kalemini satmaz, kalemini kiralamaz. Yazamıyorsa kalemini kırar. Gazetecilik bir kamu görevidir. Halk adına yazar. Milletin sesi kulağı olur. Gazeteci gücü denetler. Yanlış varsa yazar, sorgular. İktidar yolsuzluklara göz yumuyorsa haberdir. Bakın Antalya Serik’te 500 bin TL’lik rüşveti kim adlı? Belediye başkanı çıktı, 2 bakan var ora, vali var orada, AKP, MHP milletvekilleri, belediye başkanı, il ve ilçe başkanları var orada.  Hepsinin önünde, yüzlerine bakarak  ‘500 bin TL’yi kim aldı. Eğer bununla ilgili bir şey yapmadıysanız yazıklar olsun’ diyor. Turizm Bakanı’na yazıklar olsun size diyor. İçişleri Bakanı’nı çağıracağım diyor. Gazeteci rüşveti soruyor. Saray sosyetesinden ses çıkmıyor! İçişleri Bakanı’ndan ses çıkıyor mu? Ama yolsuzlukları yazdı diye Murat Ağırel hapiste mi hapiste Barışlar içeride mi içeride. Doğru habere tahammül edemiyorlar. FETÖ döneminde de buna benzer olaylar oldu. Aynı taktiği kullanıyorlar. Türkiye şu anda yarı açık cezaevi konumunda. Onlar kapalı cezaevindeler. Türkiye’de vatandaşlar yarı açık cezaevindedir. Ne yaparlarsa yapsınlar hiç bir zaman umutsuz olmadım. Bu ülkeye gerçek anlamda medya özgürlüğü getirmek boynumun borcudur.”  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeniçağ TV canlı yayınında Yeniçağ TV Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Antalya Serik ilçesinde yaşanan rüşvet skandalını gündemden düşürmedi.

haberimizvar.netYeniçağ TV canlı yayınında Yeniçağ TV Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun canlı yayın konuğu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Serik ilçesinde yaşanan rüşvet skandalını sordu. Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

 

“Gazeteci kalemini satmaz, kalemini kiralamaz. Yazamıyorsa kalemini kırar. Gazetecilik bir kamu görevidir. Halk adına yazar. Milletin sesi kulağı olur. Gazeteci gücü denetler. Yanlış varsa yazar, sorgular. İktidar yolsuzluklara göz yumuyorsa haberdir. Bakın Antalya Serik’te 500 bin TL’lik rüşveti kim adlı? Belediye başkanı çıktı, 2 bakan var ora, vali var orada, AKP, MHP milletvekilleri, belediye başkanı, il ve ilçe başkanları var orada.  Hepsinin önünde, yüzlerine bakarak  ‘500 bin TL’yi kim aldı. Eğer bununla ilgili bir şey yapmadıysanız yazıklar olsun’ diyor. Turizm Bakanı’na yazıklar olsun size diyor. İçişleri Bakanı’nı çağıracağım diyor. Gazeteci rüşveti soruyor. Saray sosyetesinden ses çıkmıyor! İçişleri Bakanı’ndan ses çıkıyor mu? Ama yolsuzlukları yazdı diye Murat Ağırel hapiste mi hapiste Barışlar içeride mi içeride. Doğru habere tahammül edemiyorlar. FETÖ döneminde de buna benzer olaylar oldu. Aynı taktiği kullanıyorlar. Türkiye şu anda yarı açık cezaevi konumunda. Onlar kapalı cezaevindeler. Türkiye’de vatandaşlar yarı açık cezaevindedir. Ne yaparlarsa yapsınlar hiç bir zaman umutsuz olmadım. Bu ülkeye gerçek anlamda medya özgürlüğü getirmek boynumun borcudur.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.