Gazeteciye saldırının görüntüleri

GÜNDEM 09.07.2021 - 23:16, Güncelleme: 09.07.2021 - 23:16
 

Gazeteciye saldırının görüntüleri

Samsun’da devlet hastanesindeki eksiklerini haber yapan gazeteci İbrahim Akkuş’un belediye binasında saldırıya uğradığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde yaklaşık 15 milyon liraya mal olan 40 yataklı devlet hastanesinin eksikliklerini ve müteahhit hatalarını haber yapan Yeniçağ Gazetesi muhabiri İbrahim Akkuş, 21 Haziran’da belediye binasında firma çalışanlarının saldırısına uğramış ve doğalgaz borusuyla dövülerek darp edilmişti. Saldırı görüntüleri ortaya çıktı. BORUYU ETEKLE SAKLAMIŞ Saldırganlardan şikayetçi olan gazeteci Akkuş’a yapılan saldırının görüntüleri savcılık tarafından incelemeye alındı. Kamera kayıtlarında Akkuş’un hastaneyle ilgili teknik bilgiler almak için gittiği 19 Mayıs Belediyesi Fen İşleri Servisi’ne üç saldırganın aynı araçla geldikleri; birbirlerinden habersizmiş gibi belediye binasına ayrı ayrı girdikleri ve saldırganlardan birinin elinde de eteğe sarılı halde yaklaşık yarım metre uzunluğunda bir plastik boru olduğu görülüyor. ETEK GİYDİRMEK İSTEMİŞLER İbrahim Akkuş’un ardından Fen İşleri Servisi’ne giren ve saldırıyı gerçekleştiren saldırgan Kadir S.’nin, yanında getirdiği eteği Akkuş’a giydirmek istediği öğrenildi. Ancak Akkuş’un biber gazıyla kendini korumaya çalışması üzerine saldırgan S.’nin amacını gerçekleştiremediği bildirildi. Saldırgan Kadir S.’nin Akkuş’u darp ederken kullandığı boruyla birlikte elindeki eteğin delil olarak alındığı kaydedildi.  
Samsun’da devlet hastanesindeki eksiklerini haber yapan gazeteci İbrahim Akkuş’un belediye binasında saldırıya uğradığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde yaklaşık 15 milyon liraya mal olan 40 yataklı devlet hastanesinin eksikliklerini ve müteahhit hatalarını haber yapan Yeniçağ Gazetesi muhabiri İbrahim Akkuş, 21 Haziran’da belediye binasında firma çalışanlarının saldırısına uğramış ve doğalgaz borusuyla dövülerek darp edilmişti. Saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

BORUYU ETEKLE SAKLAMIŞ

Saldırganlardan şikayetçi olan gazeteci Akkuş’a yapılan saldırının görüntüleri savcılık tarafından incelemeye alındı. Kamera kayıtlarında Akkuş’un hastaneyle ilgili teknik bilgiler almak için gittiği 19 Mayıs Belediyesi Fen İşleri Servisi’ne üç saldırganın aynı araçla geldikleri; birbirlerinden habersizmiş gibi belediye binasına ayrı ayrı girdikleri ve saldırganlardan birinin elinde de eteğe sarılı halde yaklaşık yarım metre uzunluğunda bir plastik boru olduğu görülüyor.

ETEK GİYDİRMEK İSTEMİŞLER

İbrahim Akkuş’un ardından Fen İşleri Servisi’ne giren ve saldırıyı gerçekleştiren saldırgan Kadir S.’nin, yanında getirdiği eteği Akkuş’a giydirmek istediği öğrenildi. Ancak Akkuş’un biber gazıyla kendini korumaya çalışması üzerine saldırgan S.’nin amacını gerçekleştiremediği bildirildi. Saldırgan Kadir S.’nin Akkuş’u darp ederken kullandığı boruyla birlikte elindeki eteğin delil olarak alındığı kaydedildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.