Gazipaşa yasta

GÜNDEM 03.08.2021 - 12:35, Güncelleme: 03.08.2021 - 12:35
 

Gazipaşa yasta

ASAT Gazipaşa çalışanı Özlem Onaç Ateş hayatını kaybetti

haberimizvar.net- ASAT Gazipaşa çalışanı Özlem Onaç Ateş hayatını kaybetti. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, üzüntüsü şu sözlerle dile getirdi: “ASAT Gazipaşa şubesinden çalışma arkadaşımız, Özlem Onaç Ateş’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine, başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun. Seni unutmayacağız Özlem”
ASAT Gazipaşa çalışanı Özlem Onaç Ateş hayatını kaybetti

haberimizvar.net-  ASAT Gazipaşa çalışanı Özlem Onaç Ateş hayatını kaybetti. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, üzüntüsü şu sözlerle dile getirdi: “ ASAT Gazipaşa şubesinden çalışma arkadaşımız, Özlem Onaç Ateş’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine, başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun. Seni unutmayacağız Özlem”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.