Gazipaşa'da coşkulu kutlama

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.04.2024 - 15:03, Güncelleme: 01.04.2024 - 15:03
 

Gazipaşa'da coşkulu kutlama

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde mevcut Belediye Başkanı ve Adayı CHP'li Mehmet Ali Yılmaz'ın seçimi kazanmasının ardından kutlama yapıldı.

haberimizvar.net- Gazipaşa'da yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre mevcut Belediye Başkanı ve Adayı CHP'li Mehmet Ali Yılmaz yeniden seçildi. 42 bin 61 seçmenden 37 bin 330'un sandığa gittiği ilçede, 35 bin 169 geçerli oyun 17 bin 710'nunu alan Mehmet Ali Yılmaz, yüzde 50,35 ile seçimi kazanan isim oldu. MHP'li Mustafa Aksoy 13 bin 5 oy, İYİ Parti'li Mehmet Yüksel 3 bin 42 oy aldı. Başkan Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve belediye meclis üyeleri ile birlikte seçimi Pazarcı Mahallesi'nde bulunan seçim ofisinde takip etti. Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından partililer havai fişeklerle kutlama yaptı. Seçim ofisi önündeki kutlamanın ardından Başkan Yılmaz, İlçe Başkanı Fahri Oğuz, meclis üyesi adayları ve partililer, deniz yolundan yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Cumhuriyet Meydanı'nda kendilerini bekleyen kalabalığı selamlayan Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, kazanmanın sevincini yaşadı. Gazipaşa'da yaşayan 55 bin kişinin başkanı olduğunu belirten Başkan Mehmet Ali Yılmaz, "5 yıldır ne yaptıysak aynı ilke ve prensiplerle devam edeceğiz. Kimseyi ayırmayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bütün Gazipaşa'yı kucaklayacağız. Bütün Gazipaşa'ya bu zafer hayırlı uğurlu olsun. Harikasınız. Atatürk'ün ismini verdiği Gazipaşa'ya yakışan insanlarsınız. Hepinize bu başarı için tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte başarmaya devam edeceğiz birlikte yine kazanacağız" dedi.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde mevcut Belediye Başkanı ve Adayı CHP'li Mehmet Ali Yılmaz'ın seçimi kazanmasının ardından kutlama yapıldı.

haberimizvar.net- Gazipaşa'da yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre mevcut Belediye Başkanı ve Adayı CHP'li Mehmet Ali Yılmaz yeniden seçildi. 42 bin 61 seçmenden 37 bin 330'un sandığa gittiği ilçede, 35 bin 169 geçerli oyun 17 bin 710'nunu alan Mehmet Ali Yılmaz, yüzde 50,35 ile seçimi kazanan isim oldu. MHP'li Mustafa Aksoy 13 bin 5 oy, İYİ Parti'li Mehmet Yüksel 3 bin 42 oy aldı.

Başkan Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve belediye meclis üyeleri ile birlikte seçimi Pazarcı Mahallesi'nde bulunan seçim ofisinde takip etti. Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından partililer havai fişeklerle kutlama yaptı. Seçim ofisi önündeki kutlamanın ardından Başkan Yılmaz, İlçe Başkanı Fahri Oğuz, meclis üyesi adayları ve partililer, deniz yolundan yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Cumhuriyet Meydanı'nda kendilerini bekleyen kalabalığı selamlayan Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, kazanmanın sevincini yaşadı.

Gazipaşa'da yaşayan 55 bin kişinin başkanı olduğunu belirten Başkan Mehmet Ali Yılmaz, "5 yıldır ne yaptıysak aynı ilke ve prensiplerle devam edeceğiz. Kimseyi ayırmayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bütün Gazipaşa'yı kucaklayacağız. Bütün Gazipaşa'ya bu zafer hayırlı uğurlu olsun. Harikasınız. Atatürk'ün ismini verdiği Gazipaşa'ya yakışan insanlarsınız. Hepinize bu başarı için tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte başarmaya devam edeceğiz birlikte yine kazanacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.