Gelecek Partisi’nin İl başkanı belli oldu

GÜNDEM 30.01.2020 - 18:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gelecek Partisi’nin İl başkanı belli oldu

Gelecek Partisi’nin Antalya İl başkanı belli oldu. Daha önce ilk olarak www.haberimizvar.net’ten duyurulan Mali Müşavir Beytullah Demir,’in İl Başkanı olarak ataması geldi.

haberimizvar.net-Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi il başkanlarını belirlemeye başladı. www.haberimizvar.net sitesinden ilk olarak özel haber olarak duyurduğumuz AKP Milletvekili aday adayı, Mali Müşavir Beytullah Demir, resmen Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı olarak atandı. İLK AÇIKLAMA İl başkanlığıyla ilgili atamasını doğrulayan Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, “Yeni partimiz Antalyamıza ve Türkiyemize hayırlı olsun. Herkese eşit mesafede olacağımız yönetim anlayışı içinde olacağız. Bu nedenle herkesi Gelecek Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyorum” dedi.    İLGİLİ HABER:  
Gelecek Partisi’nin Antalya İl başkanı belli oldu. Daha önce ilk olarak www.haberimizvar.net’ten duyurulan Mali Müşavir Beytullah Demir,’in İl Başkanı olarak ataması geldi.

haberimizvar.net-Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi il başkanlarını belirlemeye başladı. www.haberimizvar.net sitesinden ilk olarak özel haber olarak duyurduğumuz AKP Milletvekili aday adayı, Mali Müşavir Beytullah Demir, resmen Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı olarak atandı.

İLK AÇIKLAMA
İl başkanlığıyla ilgili atamasını doğrulayan Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, “Yeni partimiz Antalyamıza ve Türkiyemize hayırlı olsun. Herkese eşit mesafede olacağımız yönetim anlayışı içinde olacağız. Bu nedenle herkesi Gelecek Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyorum” dedi. 

 

İLGİLİ HABER:


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.