Gençliğimizle iktidara yürüyeceğiz

YEREL 23.01.2021 - 16:05, Güncelleme: 23.01.2021 - 16:05
 

Gençliğimizle iktidara yürüyeceğiz

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, ilk kez oy kullanacak olan gençlerin partisine üye kayıtlarını yaptı

haberimizvar.net- CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, ilk kez oy kullanacak olan gençleri parti binasında düzenlenen törenle partiye kaydını yaptı. Şafak Aksu önderliğinde parti binasında gerçekleşen törende, gençlerin sorunlarını da dinleyen Başkan Demir, “Zamanında ben de gençlik kolları başkanlığı yaptım. Gençlerimizin sorunlarını dinleyerek, hep beraber çözüm arayacağız. Bizler her zaman gençliğimize sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. Bizim gençlerimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine sahip çıkan gençlerdir. Gençlik ve kadın kollarımıza, partimiz olarak önem veriyoruz. Gençlerimizle birlikte güç birliği içinde omuz omuza, partimizi iktidara taşımak için mücadele edeceğiz’ dedi.
CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, ilk kez oy kullanacak olan gençlerin partisine üye kayıtlarını yaptı

haberimizvar.net-  CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, ilk kez oy kullanacak olan gençleri parti binasında düzenlenen törenle partiye kaydını yaptı. Şafak Aksu önderliğinde parti binasında gerçekleşen törende, gençlerin sorunlarını da dinleyen Başkan Demir, “Zamanında ben de gençlik kolları başkanlığı yaptım. Gençlerimizin sorunlarını dinleyerek, hep beraber çözüm arayacağız. Bizler her zaman gençliğimize sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. Bizim gençlerimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine sahip çıkan gençlerdir. Gençlik ve kadın kollarımıza, partimiz olarak önem veriyoruz. Gençlerimizle birlikte güç birliği içinde omuz omuza, partimizi iktidara taşımak için mücadele edeceğiz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.