Gergerlioğlu’dan barış çağrısı

GÜNDEM 19.09.2021 - 16:34, Güncelleme: 19.09.2021 - 16:34
 

Gergerlioğlu’dan barış çağrısı

HDP Antalya İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Savaşa Karşı Barış Irkçılığa Karşı Kardeşlik’ toplantısında konuşan HDP Milletvekili Gergerlioğlu, “Barış masası yeniden kurulmalı” dedi

haberimizvar.net- HDP Antalya İl Başkanlığı, Konyaaltı Cemevi’nde ‘Savaşa Karşı Barış Irkçılığa Karşı Kardeşlik’ toplantısı düzenledi. Toplantıya konuşmacı olarak bir dönem milletvekilliği düşürülen fakat mahkeme kararı ile vekilliğini geri alan Ömer Gergerlioğlu katıldı.  “Başörtüsü ayrımcılığı kalktı kıyamet mi koptu? Aleviler, Kürtlere ayrımcılık kalksa da kıyamet kopmaz” diyen Gergerlioğlu, şunları söyledi: “Barış masası yeniden kurulabilir, kurulmalı, başka yolu yok. Gayret edeceğiz, samimi ve yürekten barış talebimizi dile getireceğiz. Hak mücadelesinden vazgeçmeyelim. Ben Türküm. Mücadele etmeye devam ediyorum. Batıya gelip mücadeleyi bırakan Kürtleri görüyorum. Biz kenetlenmeliyiz ki faşizme karşı başarı kazanabilelim.” 
HDP Antalya İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Savaşa Karşı Barış Irkçılığa Karşı Kardeşlik’ toplantısında konuşan HDP Milletvekili Gergerlioğlu, “Barış masası yeniden kurulmalı” dedi

haberimizvar.net-  HDP Antalya İl Başkanlığı, Konyaaltı Cemevi’nde ‘Savaşa Karşı Barış Irkçılığa Karşı Kardeşlik’ toplantısı düzenledi. Toplantıya konuşmacı olarak bir dönem milletvekilliği düşürülen fakat mahkeme kararı ile vekilliğini geri alan Ömer Gergerlioğlu katıldı.  “Başörtüsü ayrımcılığı kalktı kıyamet mi koptu? Aleviler, Kürtlere ayrımcılık kalksa da kıyamet kopmaz” diyen Gergerlioğlu, şunları söyledi: “Barış masası yeniden kurulabilir, kurulmalı, başka yolu yok. Gayret edeceğiz, samimi ve yürekten barış talebimizi dile getireceğiz. Hak mücadelesinden vazgeçmeyelim. Ben Türküm. Mücadele etmeye devam ediyorum. Batıya gelip mücadeleyi bırakan Kürtleri görüyorum. Biz kenetlenmeliyiz ki faşizme karşı başarı kazanabilelim.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.