GİK'te 2 Antalyalı

SİYASET 28.04.2024 - 10:59, Güncelleme: 28.04.2024 - 11:27
 

GİK'te 2 Antalyalı

İYİ Parti büyük Kurultayı'nda partinin en önemli organı olan Genel İdare Kurulu'na(GİK) Antalya'dan 2 isim Ali Adnan Kaya ve İrfan Yılmaz girdi.

haberimizvar.net-27 Nisan Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilen ve Müsavat Dervişoğlu'nun genel başkan seçildiği İYİ Parti büyük kurultayında partinin en önemli karar organı olan Genel İdare Kurulu'na(GİK)Antalya'dan 2 isim girdi. Son genel seçimlerde 3.üncü sıra İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı olan Ali Adnan Kaya GİK üyesi seçilirken partinin önemli isimlerinden İrfan Yılmaz ise yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu'nun anahtar listesinden yedek GİK üyesi seçildi. YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR İrfan yılmaz, sosyal midya hesabından şu paylaşımı yaptı: Öncelikle milletimize, partimize ve Antalya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.  Banada naçizane listesinde yer vererek onur veren partimizin yeni Genel Başkanı kıymetli ağabeyim Sn. Müsavat Dervişoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Başarılı olacağına inancım tamdır.  Bu süreçte omuz omuza mücadele etmekten şeref duyduğum Genel Başkan Adayı ağabeyim Mehmet Tolga Akalın a tüm desteği ve yol arkadaşlığı için çok teşekkür ediyorum.  Partimizde bulunan onca kıymetli değerin yanında 75 kişiden birisi olmak benim için büyük mutluluk, bu konuda desteğini esirgemeyen tüm delege arkadaşlarıma , yol arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İYİ’ki sizlerle dava arkadaşıyım..  Antalyamızın Genel İdare Kurulunda temsil edecek diğer bir ağabeyim sn. Ali Adnan Kaya başkanımı tebrik ediyorum. Yolumuz bahtımız açık olsun inşallah.
İYİ Parti büyük Kurultayı'nda partinin en önemli organı olan Genel İdare Kurulu'na(GİK) Antalya'dan 2 isim Ali Adnan Kaya ve İrfan Yılmaz girdi.

haberimizvar.net-27 Nisan Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilen ve Müsavat Dervişoğlu'nun genel başkan seçildiği İYİ Parti büyük kurultayında partinin en önemli karar organı olan Genel İdare Kurulu'na(GİK)Antalya'dan 2 isim girdi. Son genel seçimlerde 3.üncü sıra İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı olan Ali Adnan Kaya GİK üyesi seçilirken partinin önemli isimlerinden İrfan Yılmaz ise yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu'nun anahtar listesinden yedek GİK üyesi seçildi.

YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR
İrfan yılmaz, sosyal midya hesabından şu paylaşımı yaptı:
Öncelikle milletimize, partimize ve Antalya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 
Banada naçizane listesinde yer vererek onur veren partimizin yeni Genel Başkanı kıymetli ağabeyim Sn. Müsavat Dervişoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Başarılı olacağına inancım tamdır. 
Bu süreçte omuz omuza mücadele etmekten şeref duyduğum Genel Başkan Adayı ağabeyim Mehmet Tolga Akalın a tüm desteği ve yol arkadaşlığı için çok teşekkür ediyorum. 

Partimizde bulunan onca kıymetli değerin yanında 75 kişiden birisi olmak benim için büyük mutluluk, bu konuda desteğini esirgemeyen tüm delege arkadaşlarıma , yol arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İYİ’ki sizlerle dava arkadaşıyım.. 
Antalyamızın Genel İdare Kurulunda temsil edecek diğer bir ağabeyim sn. Ali Adnan Kaya başkanımı tebrik ediyorum.
Yolumuz bahtımız açık olsun inşallah.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.