Golf Milli Takım kampı Belek'te başladı

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.04.2024 - 16:24, Güncelleme: 07.04.2024 - 16:24
 

Golf Milli Takım kampı Belek'te başladı

TGF Golf Milli Takımı aday kampı başladı. Yaklaşık bir hafta sürecek kampta 12, erkeklerde 15 toplamda 27 sporcunun katılacağı.

haberimizvar.net- Serik'e bağlı Belek turizmin bulunduğu Antalya Golf Kulübü'nde gerçekleştirilecek TGF Golf Milli Takımı aday kampı, TGF Golf Milli Takımı Başantrenörü Keith Coveney ile TGF Golf Milli Takımı Başantrenör yardımcısı Çağatay Ural liderliğinde başladı. Sporcular bir hafta sürecek kampta puting green, kısa oyun oyunları, saha oyun teknikleri, teknik antrenmanlar ve fitness gibi programlara tabi olacak. Milli golfçüler 2024 sezonu içindeki başarıları göz önünde bulundurularak aday kamp kadrosundaki oyunculardan seçilecek. Sporcular bu kampta 2024 yılı içerisinde EGA ve R&A'de erkeklerde, kadınlar ve gençler kategorilerinde organize edilen bireysel ve takım şampiyonlarında temsil edilmek için başlatıldı. TGF Golf Milli Takımı aday kampı 13 Nisan Cumartesi günü sona erecek. 
TGF Golf Milli Takımı aday kampı başladı. Yaklaşık bir hafta sürecek kampta 12, erkeklerde 15 toplamda 27 sporcunun katılacağı.

haberimizvar.net- Serik'e bağlı Belek turizmin bulunduğu Antalya Golf Kulübü'nde gerçekleştirilecek TGF Golf Milli Takımı aday kampı, TGF Golf Milli Takımı Başantrenörü Keith Coveney ile TGF Golf Milli Takımı Başantrenör yardımcısı Çağatay Ural liderliğinde başladı. Sporcular bir hafta sürecek kampta puting green, kısa oyun oyunları, saha oyun teknikleri, teknik antrenmanlar ve fitness gibi programlara tabi olacak.

Milli golfçüler 2024 sezonu içindeki başarıları göz önünde bulundurularak aday kamp kadrosundaki oyunculardan seçilecek. Sporcular bu kampta 2024 yılı içerisinde EGA ve R&A'de erkeklerde, kadınlar ve gençler kategorilerinde organize edilen bireysel ve takım şampiyonlarında temsil edilmek için başlatıldı. TGF Golf Milli Takımı aday kampı 13 Nisan Cumartesi günü sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.