Gözaltına alındı

GÜNDEM 19.11.2022 - 12:57, Güncelleme: 19.11.2022 - 12:57
 

Gözaltına alındı

YouTuber Oğuzhan Uğur, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda hakkında yakalama kararı olduğunu ve gözaltına alındığını duyurdu.

haberimizvar.net- Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, Ankara'da gözaltına alındığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yakalama kararı çıkmış. Bu defa Angara’da yakalandım" ifadelerini kullanan Oğuzhan Uğur, daha sonra serbest bırakıldığını ifade etti. Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde çekildiği fotoğrafı paylaşımına ekleyen Uğur,  yakalama kararı gerekçesini açıklamadı.
YouTuber Oğuzhan Uğur, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda hakkında yakalama kararı olduğunu ve gözaltına alındığını duyurdu.

haberimizvar.net- Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, Ankara'da gözaltına alındığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yakalama kararı çıkmış. Bu defa Angara’da yakalandım" ifadelerini kullanan Oğuzhan Uğur, daha sonra serbest bırakıldığını ifade etti.

Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde çekildiği fotoğrafı paylaşımına ekleyen Uğur,  yakalama kararı gerekçesini açıklamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.