Gözü kulağı Ankara’da

KULİS 16.01.2020 - 12:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gözü kulağı Ankara’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra genel merkezin yarın değerlendirme yapmasını bekleyen Ömer Melli, adaylık açıklaması için Ankara’dan gelecek haberi bekliyor.

haberimizvar.net- Yaklaşık 15 gün önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüştükten sonra önceki gün de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile değerlendirmelerde bulunan Ömer Melli, genel merkezin değerlendirme yapmasını bekliyor. Kendisini uzlaşı adayı olacağını ifade eden Melli, Almanya’da olan ve yarın Türkiye’ye dönecek olan Genel Başkan Yardımcısı Salı ile Kılıçdaroğlu’nun Antalya ile ilgili değerlendirme yapmasını bekliyor. Cuma günü yapılacak değerlendirmenin ardından genel merkezden gelecek habere göre hareket edecek olan Melli, il başkan adayı olup, olmayacağı belli olacak. İLGİLİ HABER :
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra genel merkezin yarın değerlendirme yapmasını bekleyen Ömer Melli, adaylık açıklaması için Ankara’dan gelecek haberi bekliyor.

haberimizvar.net- Yaklaşık 15 gün önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüştükten sonra önceki gün de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile değerlendirmelerde bulunan Ömer Melli, genel merkezin değerlendirme yapmasını bekliyor. Kendisini uzlaşı adayı olacağını ifade eden Melli, Almanya’da olan ve yarın Türkiye’ye dönecek olan Genel Başkan Yardımcısı Salı ile Kılıçdaroğlu’nun Antalya ile ilgili değerlendirme yapmasını bekliyor. Cuma günü yapılacak değerlendirmenin ardından genel merkezden gelecek habere göre hareket edecek olan Melli, il başkan adayı olup, olmayacağı belli olacak.

İLGİLİ HABER :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.