Gülsüm Kıldan güven tazeledi

GÜNDEM 05.02.2024 - 16:28, Güncelleme: 05.02.2024 - 16:28
 

Gülsüm Kıldan güven tazeledi

Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi genel kurulunda mevcut başkan Gülsüm Kıldan yeniden seçilerek güven tazeledi.

haberimizvar.net- TMMOB Peyzaj Mimarları Odası genel kurulunda mevcut başkan Gülsüm Kıldan yeniden seçilerek güven tazeledi. İki başkan adayının yarıştığı ve 148 üyenin oy kullandığı başkanlık seçimini Gülsüm Kıldan'ın yönetimindeki Çağdaş Peyzaj Mimarları-mavi listesi  20 oy farkla kazandı. Seçim sürecinde Başkan Gülsüm Kıldan ve ekibi yakalarına el yapımı Antalya çiğdemi çiçeğini aksesuar olarak takarak, Antalya'nın yok olma tehlikesi içinde olan endemik bitki örtüsüne de dikkat çekmeye çalıştı. Seçimi 20 oy farkla kazanarak güven tazeleyen Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şube Başkanı Gülsüm Kıldan, teşekkür konuşmasında, "Yenilenen ve gençleşen ekip ile daha verimli, daha dinamik bir çalışma süreci geçireceğiz. Seçim süresince söylediğimiz gibi bir değil, biziz, biz birlikte güzeliz ilkesi ile meslektaşlarımızın, mesleğimizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Bana ve yeni oluşan ekibe güvenen, oy veren, genel kurul sürecinde meslek ve oda için katkı koyan tüm meslektaşlarımıza, hocalarımıza, başkanlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi genel kurulunda mevcut başkan Gülsüm Kıldan yeniden seçilerek güven tazeledi.

haberimizvar.net- TMMOB Peyzaj Mimarları Odası genel kurulunda mevcut başkan Gülsüm Kıldan yeniden seçilerek güven tazeledi. İki başkan adayının yarıştığı ve 148 üyenin oy kullandığı başkanlık seçimini Gülsüm Kıldan'ın yönetimindeki Çağdaş Peyzaj Mimarları-mavi listesi  20 oy farkla kazandı. Seçim sürecinde Başkan Gülsüm Kıldan ve ekibi yakalarına el yapımı Antalya çiğdemi çiçeğini aksesuar olarak takarak, Antalya'nın yok olma tehlikesi içinde olan endemik bitki örtüsüne de dikkat çekmeye çalıştı.

Seçimi 20 oy farkla kazanarak güven tazeleyen Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şube Başkanı Gülsüm Kıldan, teşekkür konuşmasında, "Yenilenen ve gençleşen ekip ile daha verimli, daha dinamik bir çalışma süreci geçireceğiz. Seçim süresince söylediğimiz gibi bir değil, biziz, biz birlikte güzeliz ilkesi ile meslektaşlarımızın, mesleğimizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Bana ve yeni oluşan ekibe güvenen, oy veren, genel kurul sürecinde meslek ve oda için katkı koyan tüm meslektaşlarımıza, hocalarımıza, başkanlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.