Günay'dan CHP'ye RET

SİYASET 30.01.2024 - 10:38, Güncelleme: 30.01.2024 - 10:47
 

Günay'dan CHP'ye RET

Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifini geri çevirdiğini açıkladı. Ertuğrul Günay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP'den önce Saadet Partisi'nin de kendisine ortak adaylık teklifi getirdiğini vurgulayarak, "Keşke bu teklif geçen sonbahar gelseydi daha anlamlı olurdu" ifadelerine yer verdi.

haberimizvar.net- Kültür ve Turizm eski bakanlarından Ertuğrul Günay, CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklifini geri çevirdiğini söyledi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Geçen hafta CHP Ordu İl Başkanı, milletvekilleri ve sayın Genel Başkan, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için öneride bulunmak nezaketi gösterdiler” diyen Günay, “Şimdi bu saatte, bir parti kalıbına girebileceğimi, ‘hak, adalet ve demokrasi’ anlayışımın mevcut partilerin sınırlarına sığabileceğini sanmıyorum” ifadelerine yer verdi. “GEÇEN BAHAR GELSEYDİ DAHA ANLAMLI OLURDU” Günay, CHP’den önce de kendisine Saadet Partisi’nin bir ‘ortak adaylık’ teklifi getirdiğini belirtti. Tüm tekliflere teşekkür eden Günay, “Bu öneri, geçen bahar ülkemizin ‘tarafsız - bağımsız bir ortak isme’ ihtiyacı varken gelseydi, sanırım daha anlamlı olurdu” diye paylaştı. Günay paylaşımının tamamı şöyle: “Geçen hafta CHP Ordu İl Başkanı, milletvekilleri ve sayın Genel Başkan, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için öneride bulunmak nezaketi gösterdiler. Ardından birçok hemşehrim de bu öneriyi paylaştı. Bir ay kadar önce Ordu’da Saadet Partisi İl Başkanı meslektaşım da bir heyetle ziyaretime gelmiş, ‘ortak adaylık’ konusunda düşüncemi sorma nezaketi göstermişti. Tümüne teşekkür ederim. Ben, 10 yıldır, -yanlışlara itiraz etmenin bedeli olarak- yine bağımsızım. Hiçbir partiyle ilgim yok; buna karşılık hemen her çevreden, partiden dostlarım, arkadaşlarım var. Bu öneri, geçen bahar ülkemizin ‘tarafsız - bağımsız bir ortak isme’ ihtiyacı varken gelseydi, sanırım daha anlamlı olurdu. Şimdi bu saatte, bir parti kalıbına girebileceğimi, ‘hak, adalet ve demokrasi’ anlayışımın mevcut partilerin sınırlarına sığabileceğini sanmıyorum. Yine de, iyi niyetle bu öneriyi dile getiren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Millete gerçekten hizmet aşkıyla yola çıkan tüm adaylara başarılar dilerim. Ülkemizde adaletin ve huzurun egemen olduğunu -daha çok gecikmeden- görmek umuduyla sevgilerimi, saygılarımı sunarım.”
Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifini geri çevirdiğini açıkladı. Ertuğrul Günay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP'den önce Saadet Partisi'nin de kendisine ortak adaylık teklifi getirdiğini vurgulayarak, "Keşke bu teklif geçen sonbahar gelseydi daha anlamlı olurdu" ifadelerine yer verdi.

haberimizvar.net- Kültür ve Turizm eski bakanlarından Ertuğrul Günay, CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklifini geri çevirdiğini söyledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Geçen hafta CHP Ordu İl Başkanı, milletvekilleri ve sayın Genel Başkan, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için öneride bulunmak nezaketi gösterdiler” diyen Günay, “Şimdi bu saatte, bir parti kalıbına girebileceğimi, ‘hak, adalet ve demokrasi’ anlayışımın mevcut partilerin sınırlarına sığabileceğini sanmıyorum” ifadelerine yer verdi.

“GEÇEN BAHAR GELSEYDİ DAHA ANLAMLI OLURDU”

Günay, CHP’den önce de kendisine Saadet Partisi’nin bir ‘ortak adaylık’ teklifi getirdiğini belirtti. Tüm tekliflere teşekkür eden Günay, “Bu öneri, geçen bahar ülkemizin ‘tarafsız - bağımsız bir ortak isme’ ihtiyacı varken gelseydi, sanırım daha anlamlı olurdu” diye paylaştı.

Günay paylaşımının tamamı şöyle:

“Geçen hafta CHP Ordu İl Başkanı, milletvekilleri ve sayın Genel Başkan, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için öneride bulunmak nezaketi gösterdiler. Ardından birçok hemşehrim de bu öneriyi paylaştı.

Bir ay kadar önce Ordu’da Saadet Partisi İl Başkanı meslektaşım da bir heyetle ziyaretime gelmiş, ‘ortak adaylık’ konusunda düşüncemi sorma nezaketi göstermişti. Tümüne teşekkür ederim. Ben, 10 yıldır, -yanlışlara itiraz etmenin bedeli olarak- yine bağımsızım. Hiçbir partiyle ilgim yok; buna karşılık hemen her çevreden, partiden dostlarım, arkadaşlarım var.

Bu öneri, geçen bahar ülkemizin ‘tarafsız - bağımsız bir ortak isme’ ihtiyacı varken gelseydi, sanırım daha anlamlı olurdu. Şimdi bu saatte, bir parti kalıbına girebileceğimi, ‘hak, adalet ve demokrasi’ anlayışımın mevcut partilerin sınırlarına sığabileceğini sanmıyorum.

Yine de, iyi niyetle bu öneriyi dile getiren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Millete gerçekten hizmet aşkıyla yola çıkan tüm adaylara başarılar dilerim. Ülkemizde adaletin ve huzurun egemen olduğunu -daha çok gecikmeden- görmek umuduyla sevgilerimi, saygılarımı sunarım.”

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.