Antalya’da 1. parti olacağız

SİYASET 21.06.2020 - 16:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antalya’da 1. parti olacağız

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, partiye katılımın her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Antalya’da 1’inci parti olacağız. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Halkın yoğun teveccühü var ve dereler İYİ parti’ye akıyor” dedi. Parti olarak girdikleri ilk seçimde Antalyalılardan 250 bin oy aldıklarını hatırlatan Başaran, “İl başkanı olduğumda üye sayımızın, yüzde 10’unu aktif üye yapma hedefi koymuştum. Bu hedefe hızla yaklaşıyoruz. Üye sayımız 20’bine yaklaşmıştır. İnşallah 2020 yılı bitmeden 25 bine ulaşacak ve verdiğimiz sözü tutmuş olacağız.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Türkiye’nin geleceğinden endişe duyanların toplandığı (Milli bir direnç merkezi’dir.AKP zulmüne ve adaletsizliğine, AKP’den kaynaklı yolsuzluklara, haksızlıklara ortak olmak istemeyen milletimizin, mücadele azmi, direnci ve kararlılığı İYİ partide vücut bulmuştur. AKP iktidarından bezmiş, ümidini kaybetmiş AKP’nin yarattığı korku ve baskı ikliminden yorulmuş, enflasyon, pahalılık, yoksulluk, yolsuzluk ikliminden bıkmış milletimiz için İYİ Parti yeni bir soluk, yeni bir nefes, yeni bir umut olmuştur” ” diye konuştu.   CUMHUR İTTİFAKI’NDA DÜŞÜŞ Genel Başkan.Meral Akşener ve yol arkadaşlarının baskılara, tehditlere, şantajlara, saldırganlıklara, iftiralara ve yalanlara karşı yürüttüğü korkusuz ve haklı mücadelenin millet nezdinde hak ettiği desteği aldığını vurgulayan Başaran şöyle devam etti: “Partimiz Türk siyasetinde dengeleri değiştirmiş, siyasette kartların yeniden dağıtılmasının önünü açmıştır. İYİ Parti ile birlikte AKP nin çöküşü başlamıştır. Anketlerde Cumhur İttifakının oy oranı yüzde 40’lara düşmüş görünüyor. Bu halkın, ezilenlerin, yoksulların, işçilerin, emeklilerin, zulme dur diyenlerin zaferidir.   ‘DEMOKRASİ ŞÖLENİ SÜRÜYOR’ İYİ Parti Antalya olarak halkın nezdinde kök salma, umut olma, kurumsallaşma adına kongrelerin gerçekleştirildiğini de belirten Başaran şunları söyledi: “Bu hafta sonu Alanya, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Manavgat ve Muratpaşa ilçelerimizde delge seçimlerimizi, Aksu, Döşemealtı, Finike, Gazipaşa, ,Kumluca ve Serik ilçelerimizde ilçe başkanlığı seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Kongre süreci Demokrasi şöleni şeklinde seyretmektedir. Partililerimizin Türk demokrasisine nefes aldıran kararlı yürüyüşü halkta büyük hayranlık uyandırmaktadır. Bu kutlu yolda,Gazipaşadan Kaşa kadar İbradıdan Döşmealtına  kadar tüm partililerimize başarılar diliyorum. Demokratik bir yarış, çok tatlı çok seviyeli bir biçimde devam ediyor. Delege aday adayı, ilçe başkan aday adayı olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Hepsi benim yol arkadaşım, dava arkadaşımdır. Biz hepsine aynı mesafedeyiz. İl başkanlığı olarak her kesimden, her duruştan arkadaşımızı kucaklıyoruz.     Kimseyi fikrinden,,zikrinden, orijininden, renginden, inancından dolayı dışlamıyor, ötekileştirmiyoruz. Yola birlikte çıktıklarımızla yürüyoruz. Yolda katılanları da yanımıza alıyoruz. Ülkücüler dava arkadaşımızdır. Partimizin zenginliğidir. Başımızın tacıdırlar. Bu Partide herkese yer vardır. Herkese ihtiyaç vardır. Biz kucaklayıcıyız. Ayrıştırıcı değiliz. AKP den farkımız budur. Kimseyi ötekileştiremeyiz. Kongrelerimizden büyüyerek, gelişerek, kökleşerek, kaynaşarak, kucaklaşarak çıkacağız. Herkesin, her partili arkadaşımın iradesi ve tercihine saygı duyuyorum. Tavsiyem hep geçmişte kalmayınız .Geçmişe takılmayınız. Demokrasiden güç almış kurumsallaşmış bir parti olarak inşallah kongrelerimizden sonra partimizi Antalya'da 1’inci parti yapmak için el birliği ile hep birlikte çalışacağız.”    
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, partiye katılımın her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Antalya’da 1’inci parti olacağız. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Halkın yoğun teveccühü var ve dereler İYİ parti’ye akıyor” dedi. Parti olarak girdikleri ilk seçimde Antalyalılardan 250 bin oy aldıklarını hatırlatan Başaran, “İl başkanı olduğumda üye sayımızın, yüzde 10’unu aktif üye yapma hedefi koymuştum. Bu hedefe hızla yaklaşıyoruz. Üye sayımız 20’bine yaklaşmıştır. İnşallah 2020 yılı bitmeden 25 bine ulaşacak ve verdiğimiz sözü tutmuş olacağız.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Türkiye’nin geleceğinden endişe duyanların toplandığı (Milli bir direnç merkezi’dir.AKP zulmüne ve adaletsizliğine, AKP’den kaynaklı yolsuzluklara, haksızlıklara ortak olmak istemeyen milletimizin, mücadele azmi, direnci ve kararlılığı İYİ partide vücut bulmuştur. AKP iktidarından bezmiş, ümidini kaybetmiş AKP’nin yarattığı korku ve baskı ikliminden yorulmuş, enflasyon, pahalılık, yoksulluk, yolsuzluk ikliminden bıkmış milletimiz için İYİ Parti yeni bir soluk, yeni bir nefes, yeni bir umut olmuştur” ” diye konuştu.

 

CUMHUR İTTİFAKI’NDA DÜŞÜŞ

Genel Başkan.Meral Akşener ve yol arkadaşlarının baskılara, tehditlere, şantajlara,

saldırganlıklara, iftiralara ve yalanlara karşı yürüttüğü korkusuz ve haklı mücadelenin millet nezdinde hak ettiği desteği aldığını vurgulayan Başaran şöyle devam etti: “Partimiz Türk siyasetinde dengeleri değiştirmiş, siyasette kartların yeniden dağıtılmasının önünü açmıştır. İYİ Parti ile birlikte AKP nin çöküşü başlamıştır. Anketlerde Cumhur İttifakının oy oranı yüzde 40’lara düşmüş görünüyor. Bu halkın, ezilenlerin, yoksulların, işçilerin, emeklilerin, zulme dur diyenlerin zaferidir.

 

‘DEMOKRASİ ŞÖLENİ SÜRÜYOR’

İYİ Parti Antalya olarak halkın nezdinde kök salma, umut olma, kurumsallaşma adına kongrelerin gerçekleştirildiğini de belirten Başaran şunları söyledi: “Bu hafta sonu Alanya, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Manavgat ve Muratpaşa ilçelerimizde delge seçimlerimizi, Aksu, Döşemealtı, Finike, Gazipaşa, ,Kumluca ve Serik ilçelerimizde ilçe başkanlığı seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Kongre süreci Demokrasi şöleni şeklinde seyretmektedir. Partililerimizin Türk demokrasisine nefes aldıran kararlı yürüyüşü halkta büyük hayranlık uyandırmaktadır. Bu kutlu yolda,Gazipaşadan Kaşa kadar İbradıdan Döşmealtına  kadar tüm partililerimize başarılar diliyorum. Demokratik bir yarış, çok tatlı çok seviyeli bir biçimde devam ediyor. Delege aday adayı, ilçe başkan aday adayı olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Hepsi benim yol arkadaşım, dava arkadaşımdır. Biz hepsine aynı mesafedeyiz.

İl başkanlığı olarak her kesimden, her duruştan arkadaşımızı kucaklıyoruz.     Kimseyi fikrinden,,zikrinden, orijininden, renginden, inancından dolayı dışlamıyor, ötekileştirmiyoruz. Yola birlikte çıktıklarımızla yürüyoruz. Yolda katılanları da yanımıza alıyoruz. Ülkücüler dava arkadaşımızdır. Partimizin zenginliğidir. Başımızın tacıdırlar. Bu Partide herkese yer vardır. Herkese ihtiyaç vardır. Biz kucaklayıcıyız. Ayrıştırıcı değiliz. AKP den farkımız budur. Kimseyi ötekileştiremeyiz. Kongrelerimizden büyüyerek, gelişerek, kökleşerek, kaynaşarak, kucaklaşarak çıkacağız. Herkesin, her partili arkadaşımın iradesi ve tercihine saygı duyuyorum. Tavsiyem hep geçmişte kalmayınız .Geçmişe takılmayınız. Demokrasiden güç almış kurumsallaşmış bir parti olarak inşallah kongrelerimizden sonra partimizi Antalya'da 1’inci parti yapmak için el birliği ile hep birlikte çalışacağız.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.