Antalya'da sevgilisini öldürüp, intihar etti!
Antalya'da sevgilisini öldürüp, intihar etti!
Antalya'da bir şahıs önce birlikte yaşadığı kadını tabancayla öldürdü, ardından aynı silah ile intihar etti.
Antalya'da bir şahıs önce birlikte yaşadığı kadını tabancayla öldürdü, ardından aynı silah ile intihar etti.
haberimizvar.net- Telefonla görüşerek intihar edeceğini söylediği ablası olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Polis ekiplerinin daireye sokmadığı abla, "Ölmemiş değil mi, polis abi. Ölmemiş" diyerek kardeşinden bir haber almaya çalıştı.
Olay, saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi 821 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın ikinci katında oturan Özgür Yeke (47) ablasını arayarak intihar edeceğini söyledi. Aynı saatlerde komşuları Yeke'nin dairesinden 3 el silah sesi duydu. Yeke'nin ablası ve komşuların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler, kapısı açık bırakılan daireden içeri girdiklerinde Özgür Yeke ve kimliği belirsiz bir kadını yatakta hareketsiz olarak buldu.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Yeke ve kimliği henüz belirlenemeyen kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun üzerine adrese Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Kardeşi ile yaptığı görüşme sonrası Özgür Yeke'nin oturduğu ikamete gelen ablası ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Sinir krizi geçiren ve daireye girmesine izin verilmeyen abla ekiplere, "Ölmemiş değil mi, polis abi. Ölmemiş" diyerek kardeşinden bir haber almaya çalıştı.
Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürerken, Yeke'nin silahından çıkan kurşunlar sonucu hayatını kaybeden kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.
KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme sonucu cansız bedenin, Aysun İnam'a (41) ait olduğunu belirledi. Olay yerindeki detaylı çalışma ve inceleme sonucunda; Yeke'nin İnam'ın başına tabancayla ateş ederek öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği anlaşıldı. Cansız bedenler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.




Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
