Antalya'da 'tefecilik' ve 'kara para aklama' operasyonu: 20 gözaltı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.04.2026 - 11:23, Güncelleme: 21.04.2026 - 11:23
 

Antalya'da 'tefecilik' ve 'kara para aklama' operasyonu: 20 gözaltı

Antalya'nın Serik ilçesinde polisin düzenlediği 'tefecilik' ve 'kara para aklama' operasyonunda 20 şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Serik Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM ekipleri tarafından 'kara para aklama' ve 'tefecilik' soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. KOM ekipleri tarafından bugün, sabah erken saatlerde, belirlenen iş yerleri ve ikametlere baskın yapıldı. Operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. 
Antalya'nın Serik ilçesinde polisin düzenlediği 'tefecilik' ve 'kara para aklama' operasyonunda 20 şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net-  Serik Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM ekipleri tarafından 'kara para aklama' ve 'tefecilik' soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. KOM ekipleri tarafından bugün, sabah erken saatlerde, belirlenen iş yerleri ve ikametlere baskın yapıldı. Operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.