mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet islami chat dini chat

Antalyalılar Gazze’de kayıp

YEREL 02.10.2025 - 15:22, Güncelleme: 02.10.2025 - 15:22
 

Antalyalılar Gazze’de kayıp

Gazze’ye yardım götüren Küresel Sumud Filosu’na işgalci İsrail müdahalesi sürerken Antalya’dan filoya katılan aktivistler Hakan Şimşek ve Alpaslan Arslan’dan halen haber alınamıyor. Antalya Kudüs Platformu gönüllüsü Metin Doğan, 2 Antalyalı aktivist ilgili bilgilendirmede bulundu.

haberimizvar.net- İşgalci İsrail ablukasını kırmak ve işgal altında olan Gazze’ye insani yardım ulaştırmak için yolan çıkan Küresel Sumud Filosu, Akdeniz’de işgalci İsrail’in sert müdahalesine maruz kaldı. Gelen son bilgileri göre filoda bulunan aktivistlere müdahale sürerken filoda bulunan Antalyalı aktivistler Hakan Şimşek ve Alpaslan Arslan’dan haber alınamıyor. Antalya’nın aktivistlerin sağlık durumları ise belirsizliğini koruyor. Konuya ilişkin Antalya Kudüs Platformu gönüllüsü Metin Doğan, Antalyalı 2 kahraman aktivist Hakan Şimşek ve Alpaslan Arslan ile ilgili son gelişmeleri aktardı. Ayrıca AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Antalyalı aktivistlerin cesaretini insanlık onuru için örnek bir duruş olarak nitelendirerek, uluslararası vicdana güvenileceğini vurguladı. ANTALYALI AKTİVİSTLERDEN HABER ALINAMIYOR Antalya Kudüs Platformu gönüllüsü Metin Doğan, Hakan Şimşek ve Alpaslan Arslan ile ilgili şu bilgileri aktardı: “En son sabah 07.30’a kadar bilgi alabildik. Arkadaşlarımızın isimleri yakalanan gemiler arasında geçmiyordu. Hâlâ teyit edemedik. Çok yaklaştılar ancak büyük ihtimalle hiçbir gemi karaya çıkamadığı için onlar da Aşdod Limanı’na çekilmiş olabilir. Yani onlar da yakalanmış olabilir. Ne yazık ki şu anda herhangi bir bilgi alamıyoruz. Sağlık durumlarıyla ilgili elimizde hiçbir bilgi yok. Sabah 07.30’a kadar olan gelişmeleri takip edebildik. Bizden toplam dört kişi gitmişti. İkisi gemilere binemedikleri için geri döndüler. Şu anda iki arkadaşımız hâlâ orada: Hakan Şimşek ve Alpaslan Arslan ile ilgili bir bilgi yok” AK PARTİLİ VEKİL ANTALYALI KAHRAMANLARI UNUTMADI Ayrıca AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, x hesabından yaptığı paylaşımda Sumud filosunda Adagio teknesinde uluslararası sularda alıkonan Antalyalı Alpaslan Arslan ve Hakan Şimşek’i inançlarının ve vicdanlarının gereğini yaparak insanlık onuru için cesurca direnen Antalyalı aktivistleri gururla selamladığını ifade etti. Çokal, “Siyonist rejimin hukuk tanımaz barbar ve zalim saldırıları karşısında gösterdikleri bu asil duruş sadece Gazze için değil tüm insanlık için bir onur vesikasıdır. Durumlarının yakından takipçisi olacağımızı bu zulmün hesabının uluslararası vicdanda ve tarihin önünde mutlaka sorulacağını en güçlü şekilde vurguluyorum. Hemşehrilerimizin cesareti, gönüllü aktivistlerin fedakârlığı ve sokaklarda insanlık adına haykıran vicdanlı insanların mücadelesi çok yakında karanlığı yaracak adaletin sesi zalimin sesini mutlaka susturacaktır” sözlerini kullandı. (Antalya Gündem Gazetesi)
Gazze’ye yardım götüren Küresel Sumud Filosu’na işgalci İsrail müdahalesi sürerken Antalya’dan filoya katılan aktivistler Hakan Şimşek ve Alpaslan Arslan’dan halen haber alınamıyor. Antalya Kudüs Platformu gönüllüsü Metin Doğan, 2 Antalyalı aktivist ilgili bilgilendirmede bulundu.

haberimizvar.net- İşgalci İsrail ablukasını kırmak ve işgal altında olan Gazze’ye insani yardım ulaştırmak için yolan çıkan Küresel Sumud Filosu, Akdeniz’de işgalci İsrail’in sert müdahalesine maruz kaldı. Gelen son bilgileri göre filoda bulunan aktivistlere müdahale sürerken filoda bulunan Antalyalı aktivistler Hakan Şimşek ve Alpaslan Arslan’dan haber alınamıyor. Antalya’nın aktivistlerin sağlık durumları ise belirsizliğini koruyor.

Konuya ilişkin Antalya Kudüs Platformu gönüllüsü Metin Doğan, Antalyalı 2 kahraman aktivist Hakan Şimşek ve Alpaslan Arslan ile ilgili son gelişmeleri aktardı.

Ayrıca AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Antalyalı aktivistlerin cesaretini insanlık onuru için örnek bir duruş olarak nitelendirerek, uluslararası vicdana güvenileceğini vurguladı.

ANTALYALI AKTİVİSTLERDEN HABER ALINAMIYOR

Antalya Kudüs Platformu gönüllüsü Metin Doğan, Hakan Şimşek ve Alpaslan Arslan ile ilgili şu bilgileri aktardı:

“En son sabah 07.30’a kadar bilgi alabildik. Arkadaşlarımızın isimleri yakalanan gemiler arasında geçmiyordu. Hâlâ teyit edemedik. Çok yaklaştılar ancak büyük ihtimalle hiçbir gemi karaya çıkamadığı için onlar da Aşdod Limanı’na çekilmiş olabilir. Yani onlar da yakalanmış olabilir. Ne yazık ki şu anda herhangi bir bilgi alamıyoruz. Sağlık durumlarıyla ilgili elimizde hiçbir bilgi yok. Sabah 07.30’a kadar olan gelişmeleri takip edebildik. Bizden toplam dört kişi gitmişti. İkisi gemilere binemedikleri için geri döndüler. Şu anda iki arkadaşımız hâlâ orada: Hakan Şimşek ve Alpaslan Arslan ile ilgili bir bilgi yok”

AK PARTİLİ VEKİL ANTALYALI KAHRAMANLARI UNUTMADI

Ayrıca AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, x hesabından yaptığı paylaşımda Sumud filosunda Adagio teknesinde uluslararası sularda alıkonan Antalyalı Alpaslan Arslan ve Hakan Şimşek’i inançlarının ve vicdanlarının gereğini yaparak insanlık onuru için cesurca direnen Antalyalı aktivistleri gururla selamladığını ifade etti. Çokal, “Siyonist rejimin hukuk tanımaz barbar ve zalim saldırıları karşısında gösterdikleri bu asil duruş sadece Gazze için değil tüm insanlık için bir onur vesikasıdır. Durumlarının yakından takipçisi olacağımızı bu zulmün hesabının uluslararası vicdanda ve tarihin önünde mutlaka sorulacağını en güçlü şekilde vurguluyorum. Hemşehrilerimizin cesareti, gönüllü aktivistlerin fedakârlığı ve sokaklarda insanlık adına haykıran vicdanlı insanların mücadelesi çok yakında karanlığı yaracak adaletin sesi zalimin sesini mutlaka susturacaktır” sözlerini kullandı.

( Antalya Gündem Gazetesi)

Antalyalı Iki Aktivisten Haber Var Mı (1)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Doğan Kılıç
(02.10.2025 15:53 - #75602)
Antalya üniversiteleri de kayıp. Ses çıkmıyor?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.